Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Как gmir ми продаде леща
Автор: varuna   
Дата:   09-11-11 22:31

АвторСъобщенияvaruna Re: Широкоъгълен конвертор Wide Angle COV 0.5X
Автор: gmir
Дата: 19-10-11 17:42

нова цена 200

Здравей! Ако си съгласен на 180, го купувам. Телефон 0877 169 759. Поздрави.
GMir ок. Конвертора е без забележки дай направо адрес по еконта да ти го изпратя в понеделник.
varuna Град София, квартал Горна баня, до офиса на "Еконт" в квартал Горна баня, за Симеон Георгиев. Непременно напиши и телефона ми: 0877 169 759. Моля те , увий го много дебело и качествено за да оцелее по пътя. С опцията "Виж преди да платиш".Поздрави.
varuna Лещата пристигна благополучно. Благодаря още веднаж! Поздрави!
GMir И аз мерси . Повдигни ми темата напиши нещо .
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=47&i=125092&t=125092&phorum_uriauth=
varuna Продавам широкоъгълен конвертор-Wide Angle COV 0.5X Digital Optics - на 72мм подходящ за обективи и видеокамери сони FX1 Z5 Z7.
Съжалявам, но за Z5 не става за снимане. В четирите ъгъла на екрана се вижда самата леща - четири голями тъмни петна. Ако знаех това, нямаше дя я вземам. Какво правиме сега?
GMir за цайс оптика е. При G на сони също вади по краищата трябва леко да се приближи вариото. На 28 мм сигма няма проблем при 17 също хваща краищата.
varuna Ти знаеш, че Z5 e с G оптика и тази леща закрива ъглите и не става за снимане с тази камера и въпреки това си писал, че става за Z5. Затова утре ти я връщам с еконт. Съжалявам!
GMir не приемам защото не съм снимал с Z5 и откъде да знам че е с G и за камера я купуваш. Пасва на сигми обективи. А и да беше казал предварително за какво я купуваш и като ти е достатъчно широк обектива що я купуваш?! И да я върнеш няма да я си я взема, зашото парите отидаха по предназначение. Пусни я за продажба. И аз съжелявам .
GMir виж във втория пост съм упоменал че не е за G :

Продавам широкоъгълен конвертор-Wide Angle COV 0.5X Digital Optics - на 72мм подходящ за обективи и видеокамери сони FX1 Z5 Z7. Изкривяването тип бъчва е намалено до минимум от самата конструкция. Чиста оптика предна и задна капачка и мек калъв.
Причина за продажбата- G оптиката на сони си е достатъчно широка.
цена продаден в лв.
Снимка

Публикацията е редактирана (09-11-11 09:42)
Редакцията е от тази сутрин за да махна цената явно на това не си обърнал внимание лещата е за цайс Т!

Отговори на това съобщение
 Re: Как gmir ми продаде леща
Автор: gmir   
Дата:   09-11-11 22:49

е и - всички изисквания за оглед и проби ти изпълних и ми пишеш че ми благодариш а и за пазърлък те бива, а поне да беше споменал че е за G оптика. Или я взе за препродажба. Нали ти позвъних и изискването ти бе "да не се счупи"! И аз я застраховах. Искаш ли сега аз да пусна записа от телефонния разговор когато ти позвъних за потвърждение и да си спомниш за куфарите и тнт. Проблема си е твой от недоглеждане.

Дата:   09-11-11 23:49

Автор: gmir
Дата: 14-10-11 15:06

Продавам широкоъгълен конвертор-Wide Angle COV 0.5X Digital Optics - на 72мм подходящ за обективи и видеокамери сони FX1 Z5 Z7. Изкривяването тип бъчва е намалено до минимум от самата конструкция. Чиста оптика предна и задна капачка и мек калъв.
Причина за продажбата- G оптиката на сони си е достатъчно широка.
цена продаден в лв.
Снимка

Публикацията е редактирана (09-11-11 09:42)

Автор: ero_83   
Дата:   10-11-11 00:03

[smilie9] [thankyou]

Дата:   10-11-11 00:07

4 ред отгоре надолу, от ясно по ясно , едва тази вечер споменаваш, че е за G. А иначе разбрах че са ти продали счупени куфари.

Автор: bojiqgrym   
Дата:   10-11-11 02:25

ако ме бее питал щях да ти кажа колко е стока тоз гого от хасково .. такъв мошеник кат него няма. а все се бара за гояляма работа.. миналото лято абитурентите го търсиха да го бият от свиленград за дето беше опропастил всички снимки търсиха го ама тои се крие.. отишъл хвърлил албумите и бегал те докато ги разлгедат него го нямало [smilie18] , ся и вече колеги прецаква .. браво! напредва ... сега ако продаде и старите си батарий на някого за нови ще го призня...[smilie18] а иначе по постовете все се бара къв баровец е и ще снимал само на карти памет и каква нова камера си купил.. ами с мушеничесто. ще си вземеш и нова печатница.. то стара ти таз година не се реализира по изборите[smilie18] давай в същия дух..
а и непиши на момчето че не знаеш че продавша буклук защото и ти имаш камера сони и много добре знаеш че лещата не струва и го прецака нали? от теб и оторивна гъба не бих си купил...[smilie9]
върни му парите на човек може ли така????и си вземи лещата... нали си баровец на мен щеше касетки miniDV да подаряваш? не че ми подари де..мнго голям съвет му даваш на друг да я продаде.. те всички са като теб прецакаи колега...[smilie19]

Публикацията е редактирана (10-11-11 02:38)

Автор: Veb   
Дата:   10-11-11 11:50

eй такива драскачи катоbojiqgrym започнат да наливат бензин в огъня. Тази тема я следя отдавна и искам да поясня че това е много качествена леща на която реалната цена е около 1000лева. Преди 3 години ползвах същата за Фх1 и това е наистина истинско японско стъкло, за разлика от тези пластмаси които се продават по за 50-60лева.
Няма място за оплакване от страна на купувача, щом продавача е изпълнил желанието за проверка, тест и застраховка. След което купувача казва голямо благодаря, и чак вечерта разбира че камерата му е със сони оптика. На коя ракия разбра че не става?По тази логика що не я пробваш на фуджион или панасоник има вероятност да уйдиса.
Само в магазин се връща или заменя нова стока при наличие на дефект !

Публикацията е редактирана (10-11-11 11:52)

Дата:   10-11-11 12:37

Уважаеми Veb! Лещата е качествена, но не е за Sony Z5, както уверява продавача. И точно това е проблема. А иначе благодаря ти за обяснението , че снимам с видеокамера Сони. От 2-3 години снимам с нея и чак сега разбрах с какво съм работил тия години!![smile]

Автор: ogy25   
Дата:   10-11-11 13:07

Veb
[smilie24]

Не виждам вина у Гого. Па бил той от Хасс..кьой.
Гого по скоро е малко наивник, но в никакъв случай измамник.

Колкото до "божия грим" от зарата - пазете го! Обикновено във всеки клуб/форум си има по един клубен/форумен идиот.

Защото ако орак го нема, ше цъфне нек'къфф друг, но вече 3Х ИДИОТ ......
...и пак и пак ....

Дата:   10-11-11 13:14

да да да .. аз наливам масло в огъня дааа.. а гoго в другите си постове ясно е казал каква камера има в момента, тои се хвали постояно де и много добре знае каква леща продава.. и че не става лещата.. мнoго добре го знае.. а и нали е баровец не може да върнеl парите ? щото ги вложил.. щом е излъгал нека ги върне парите на човека не да му казвa продай я на друг.. с двe думи лъжи и ти като мен...
a тук в ФФ шарани ли сме? ще се надлъгва ме ли? това лие колегиалността? като се видим по улиците да се плюем един друг и илии да се гордеем кой как е изработил другия? бах ти мислех че е добре като се видим да си стиснем ръцете макра,че аз ако видя гого бих го подминал.. но с много други колеги бих седнал по бичика.. ама да не забравяме че тук има и такива дето искаха да ми пикят в бирата.. та аз такива като гого дето искат да ме прецакат с нещо продадено от тях никога не бих си купил от тях нищо...
радвам се че нещата които съм си купил от тук няма да цитирам от кой колеги са били безкрайно перфекни и са ми дали невероятна техника.. тук има невероятно точни колеги! но гого не е от тях.. от гого нищо не се купува... тои е прееби другарче..и се вижда от горните постове..
ако @Veb гог ти е приятел ок.. прецаквайте си е вие там вътрешно ..
[smilie22]

Публикацията е редактирана (10-11-11 16:53)

Автор: ogy25   
Дата:   10-11-11 13:30

bojiqgrym написа:

> да да да .. аз наливам масло в огъня
> дааа.. а гго в другите си постове
> ясно е казал каква камера има в
> момента тои се хвали постояно де и
> много добре знае каква леща
> продава.. и че не става лещата..
> мнго добре го знае.. а и нали е
> баровец не може да върне парите ?
> щото ги вложил.. щом е излъгал нека
> ги върне парите на човека не да
> муказв продай я на друг.. с дв едуми
> лъжи и ти като мен не тук шарани ли
> сме? ще се надлъгва ме ли? това лие
> колегиалността? като се видим по
> улиците да се плюем един друг ли и
> да се гордеем кой как е изработил
> другия? бах ти мслех че е добре
> като се видим да си стиснем ръцете
> макраче аз ако видя гоог бих го
> подминал.. но мго други колеги бих
> седнал по бичика.. ама да не
> забравяме че тк има и такива дето
> искаха да ми пикят в бирата.. та аз
> такива като гого дето искат да ме
> рецакат с нещо продадено от тях
> никога не бих си купил от тях
> нищо...
> радвам се че нещата които съм си
> купил от тук няма да цитирам о ткой
> колеги са били безкрайно
> оелгилани и са ми дали невероятна
> техника.. тук има невероятно точни
> колеги! но гого не е от тях.. от гого
> нищо не се купува... тои е прееби
> другарче..и се вижда от горните
> постове..
> ако @Veb гог ти е приятел ок..
> прецаквайте си е вие там вътрешно
> ..
> [smilie22]

Дай малко превод ....

Кой 6ти раз4ете 4аршафа!?!?!?

е па тури тук - там и по некоя запетайка, А!

Автор: 0506   
Дата:   10-11-11 14:14

[smilie10] Много интересно тук бе[smilie21]

Автор: kandela   
Дата:   10-11-11 20:04

bojiqgrym-шишо бакшишо - орак -с различни имена поради прегрешения, и защо не кажеш че те съкрътиха от скат след изборите и ти предложиха да работиш чисач на тоалетните, защото си нямал ценз за пазач!!!
[smilie18]
и аз продавам едра леща и става много вкусна супа[smilie18]

Автор: lotos1   
Дата:   10-11-11 20:14

[smilie24]

Дата:   10-11-11 21:13

@ kandela това ще да профила на сина на миро.. не е редно да ползваш профила на сина си , ама както и да е миро.. той гого ти е дружка. защити го бе дай му 200лв заем да се не излага у форума.. гледай как е прецакал клегата..много гадно... а мен не ме мисли.. аз мога да бачкам за всяка телевизя но ще го направя когато ме задоволява заплащенто им.. а теб те изгониха най-безцеремоно...ама ти много на високо скочи.. чак в бтв.. ами там е върха на сладоледа бе... подкарай я от по малките към по големите.....
и давай лещата.. ще я изядем...само не искам да ми пикаеш в бирата... [smilie18] и върнете парите стига сте се излагали за 200лв.. че то няма половин сватба бе...[beer]

Автор: kandela   
Дата:   10-11-11 21:39

bojiqgrim погледни си първо изцапания задник и тогава прави миризливи расъждения за щяло и нещяло. Писна ни от търгаши и некадърници, и за туй държавата ни е на това дередже. Лещата ще я ядеш сурова да ти се отпуши задника, а чашката топла загорката сънувай, само гледай да не се напикаеш в съня си.
Как е новото назначение в тоалетната?
[smilie25]

Автор: mezzo   
Дата:   10-11-11 23:20

Колеги предлагам да закриете тази грозна тема. Стига с тия нападки. В кой век живеем! Как ще се внедрим в ЕВРОПА - БАЙганьоВСКАТА ли ? За това не ни искат никъде!

Автор: Miro__Slav   
Дата:   11-11-11 01:54

Тоше миротворец ли го играеш [smilie10] С такива капути пазара е пренаселен... Крайно време е да се сложат на място...! [smilie21] Аз съм и намерил вече точната рецепта [cool] [smilie21] [beer]
Относно темата Гого както каза Оги не е измамник...! Макар и да шикалкави понякага...
На купувача ще кажа така...
Очи гледали очи плакали. Кьорав карти не играе...Гого е играл по правилата...Това, че е зле информиран куувача не значи, че е измамен...
Асково наздраве [beer]

Публикацията е редактирана (11-11-11 02:04)

Дата:   11-11-11 02:12

[smilie21]

Публикацията е редактирана (14-11-11 17:53)

Дата:   11-11-11 05:32

абе че гого гадно е прецакал колегата , гадно е.. и ясно е написал че става за таз камера.. /прочетете му поста дето я продава/..това не е шикалкавене.., а си е чиста измама и подвеждане.. колегата е гледал да не е надраскана лещата и да не е счупена.. ама нали прочетохте какъв съвет му дава гого.. пробутай я на друг.. и кво ся ще си пробутваме един на друг докато някой дето е тихичък ще замълчи че са го преебали ли? това е позор.. подкрепям автора че не е от мълчаливите, а гого ако беше пич да му беше върнал парите и да си вземе оптиката...да не се излага във форума.. тук има толкова корекни продавачи дето никъде другаде не съм срещал по-корекни, гого е срам за ФФ !!!!
ГОГО НЕ КОРЕКТЕН КОЛЕГА!
измамната обява... вече и заключена... със здраве си я ползва колегата да.. като му пробута нещо дето не му върши работа..

Публикацията е редактирана (11-11-11 05:47)

Дата:   11-11-11 10:54

алоо старазагорски спри да джавкаш - написал ли съм че я продавам защото не е подходяща за G - от ясно по-ясно съм написал!
ЦЪК на втория пост!
Някъде да си споменал преди и след,че точно за Z5 е предназначението. Обявата ми я има и при обективите и до последно останах с впечатление че ще ползва за сигма обектив.
Пари не връщам заради недоглеждане! Смени си камерата.

Дата:   11-11-11 15:41

джавкам аз джафкам, а ти върни на човека парите виж добре че си писла че става за Z5 а колегата ти казва че не става излъгал си го.. сега му върни парите.. де ти е достойнстовто ? или так направи и с албумите на децата във свиленград хвърли ги и избяга.. но те ще те намерят и тогава ....
значи какво казваш да си смени камерата а?
ВЪРНИ ПАРИТЕ !!!!и си вземи лещата, ТОВА СА КРаДЕНИ ПАРИ ИЗКАРАНИ ПО НЕЧЕСТЕН ПЪТ...

Публикацията е редактирана (11-11-11 15:41)

Дата:   11-11-11 18:30

[smilie18] Миро ти пак не си пил хапчето [smilie18] но на теб манталитета ти е такъв....прехаби другарче[smilie3] Такъв си и в занаята[smilie18] ама това е друга тема.....гледам и сина си учиш на простотии....от мен съвет...прати го в някое училище да разбере за какво иде реч.....за мръсотиите в занаята си го подготвил[smilie18] А за капутите…прецени първом себе си и тогава давай оценка за другите.[smilie18] [beer]

Дата:   11-11-11 20:23

Ооо бедни ми 0506 по-голям презерватив от теб надали има някъде [cool]Природата е направила голяма грешка с тебе [smilie21]

Публикацията е редактирана (11-11-11 22:14)

Дата:   11-11-11 21:20

С тъп човек и силен ветър не се спори[smilie21] Прости му господи[smilie21] то не е виновно....липсват му първите 7г...а за тях никой неможе да му помогне[smilie21]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР