Автор: varuna
Дата: 09-11-11 22:31
АвторСъобщенияvaruna Re: Широкоъгълен конвертор Wide Angle COV 0.5X
Автор: gmir
Дата: 19-10-11 17:42
нова цена 200
Здравей! Ако си съгласен на 180, го купувам. Телефон 0877 169 759. Поздрави.
GMir ок. Конвертора е без забележки дай направо адрес по еконта да ти го изпратя в понеделник.
varuna Град София, квартал Горна баня, до офиса на "Еконт" в квартал Горна баня, за Симеон Георгиев. Непременно напиши и телефона ми: 0877 169 759. Моля те , увий го много дебело и качествено за да оцелее по пътя. С опцията "Виж преди да платиш".Поздрави.
varuna Лещата пристигна благополучно. Благодаря още веднаж! Поздрави!
GMir И аз мерси . Повдигни ми темата напиши нещо .
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=47&i=125092&t=125092&phorum_uriauth=
varuna Продавам широкоъгълен конвертор-Wide Angle COV 0.5X Digital Optics - на 72мм подходящ за обективи и видеокамери сони FX1 Z5 Z7.
Съжалявам, но за Z5 не става за снимане. В четирите ъгъла на екрана се вижда самата леща - четири голями тъмни петна. Ако знаех това, нямаше дя я вземам. Какво правиме сега?
GMir за цайс оптика е. При G на сони също вади по краищата трябва леко да се приближи вариото. На 28 мм сигма няма проблем при 17 също хваща краищата.
varuna Ти знаеш, че Z5 e с G оптика и тази леща закрива ъглите и не става за снимане с тази камера и въпреки това си писал, че става за Z5. Затова утре ти я връщам с еконт. Съжалявам!
GMir не приемам защото не съм снимал с Z5 и откъде да знам че е с G и за камера я купуваш. Пасва на сигми обективи. А и да беше казал предварително за какво я купуваш и като ти е достатъчно широк обектива що я купуваш?! И да я върнеш няма да я си я взема, зашото парите отидаха по предназначение. Пусни я за продажба. И аз съжелявам .
GMir виж във втория пост съм упоменал че не е за G :
Продавам широкоъгълен конвертор-Wide Angle COV 0.5X Digital Optics - на 72мм подходящ за обективи и видеокамери сони FX1 Z5 Z7. Изкривяването тип бъчва е намалено до минимум от самата конструкция. Чиста оптика предна и задна капачка и мек калъв.
Причина за продажбата- G оптиката на сони си е достатъчно широка.
цена продаден в лв.
Снимка
Публикацията е редактирана (09-11-11 09:42)
Редакцията е от тази сутрин за да махна цената явно на това не си обърнал внимание лещата е за цайс Т!
|
|