Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам орrгинална батерия SONY NP F 970
Автор: стефи   
Дата:   08-11-11 19:23

Купувам орrгинална батерия SONY NP F 970. gsm:0888213425

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам орrгинална батерия SONY NP F 970
Автор: Tonidi   
Дата:   08-11-11 20:59

Оригинална батерия може да се намери за на по-малко от 220лв. с поръчка от чужбина. Тук се продават и за около 100лв. във вакуум опаковка с холограмни знаци, всички надписи са Sony, ама е по-скоро оргиналдъ! Същата, но откровенно заместител мога да ти продам за 75лв. Работи си коректно инфолитиума, разпознава се от камерата, капацитета си е истински и т.н. За сведение - купувал съм от магазина на сони оригинална за 320лв, която след 3 месеца умря. Смениха ми я с 300 кандърми, но втората и тя умря след 3-4 месеца.

Автор: zango   
Дата:   08-11-11 21:07

Купих от Tonidi така нареченото менте, което вече издържа около 40 сватби, като се снима по около 5-6 часа. Вече започна да гасне около средата на петата касета, но за два сезона работа си е супер. Няма да сгреши, който си купи... [smile]

Автор: soulsoul   
Дата:   08-11-11 21:09

аз предлагам заместител на оригиналните купувана от Америка
Zeikos SONY NPFH-100 4700 mAh ползвана за запис на 1 концерт и взех нова камера с FULL HD на друга марка и тази батерия не се ползва - 25 лв

Автор: gmir   
Дата:   08-11-11 22:07

пример от моята практика: оригинална sony батерия към камерата спря да отчита коректно времетраенето още на третия месец и нали е в гаранция ми я оправиха от сервиза на uvt но издържа като капацитет около 10 месеца. На последната ми камера ах2000 и на нея батерийката върви към скорощен край.
Та моя съвет е купи си батерии на SWIT вече трета година работят като нови!!!модела е s-8970 продават ги в UVT.
Prodix също са добри.
Та моя съвет е забрави за сони "оригинална" която струва повече от два китайски аналога а я изкара година я не.
[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР