Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продадено
Автор: emilliano   
Дата:   28-03-11 23:02

[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Заменям HP iPAQ 214 за iPod Touch 4g
Дата:   28-03-11 23:03

Заменям HP iPAQ 214 само и единствено за iPod Touch 4g (4та генерация, други генерации не представляват интерес за мен).

За iPAQ 214 - може би последният модел чист джобен компютър, в който е вложено истинско желание, мисъл и страст. Изключително ценен навсякъде по света модел. Едно атрактивно бизнес устройство, с много достойнства - физически голям екран (4 инча), висока резолюция (640х480), по-бърз процесор, повече РАМ, издържлива батерия, слотове и за SD и за CF карти, !HSB HOST функционалност! и т.н. и т.н...

Това чудесно устройство е и в също такова състояние. Върви и с оригинален калъф, кутия, документация, софтуер, зарядно + USB кабел + 4GB SD + 4GB CF карта + стилус (със следи от употреба) + страхотна екстра, която съм поръчвал от HP доълнително - оригиналният опционален "HP iPAQ 200 Series Enhanced Sync/ Charge Cable" с допълнителен "женски" USB накрайник (не става с обикновен кабел), с който може напълно да се насладите на полезността на USB Host-a, като свържете мишка, клавиатура и др. (възможността за свързване с УСБ, а не само с bluetooth клавиатура е за мен изключитена екстра).

Технически спецификации

Реални снимки:
https://photo-forum.net/sitepics/forum/2011-03/olkq1803.JPG

http://photo-zona.net/images/user61492/album26720/large/1301089789_jayc4231_IMG_1891.JPG

И още тук - http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=26720

Едит: Ако някой има интерес за покупка, цената е:
199лв без картите и допълнителния кабел
249лв в пълната окомплектовка!

ЗАПАЗЕН

PDA-то се намира във Варна.
За връзка: ЛС и e_kalchev@hotmail.com

Публикацията е редактирана (17-04-11 23:12)

Автор: desita   
Дата:   29-03-11 00:21

Страхотна машинка! Имам такава и сам много доволна! Най-хубавото е, че имаш джобен компютър отделно от телефона. Иначе, когато са комбинирани, нямаш нито едното, нито другото! Никога не достига батерия!
Не си написал друго достойнство за запалените фотографи. Има две слота за карти - Компакт флаш и СД! Това е едно малкото устройства с Компакт флаш карта. С необходимите приложения от Уиндоус Мобайл, можеш да редактираш снимки и да ги пращаш много бързо навсякъде, стига да има безжичен Интернет!
Батерията е много стабилна и издържа на стенд бай по 7-8 дни! Е поне мойта.
Успех в продажбата! Който я вземе - няма да съжалява!

Дата:   29-03-11 15:02

Благодаря, Десита! Наистина страхотна машина.
За съжаление (или за радост) издателствата на медицинска литература започнаха да правят доста добри и удобни издания и приложения за iOS и това е оснавната причина да искам да го сменя. Макар, че и на джобния компютър имам предостатъчно учебници... Може би просто моментна прищявка. Дано не съжалявам, ако евентуално се осъществи замисленото от мен. [smile]

Автор: desita   
Дата:   29-03-11 17:25

Успех!

Дата:   01-04-11 00:26

[smilie24]

Дата:   08-04-11 16:21

[smilie10]

Дата:   12-04-11 14:34

[smilie21]

Дата:   16-04-11 16:53

ЗАПАЗЕН

Публикацията е редактирана (17-04-11 23:12)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР