Автор: HP735
Дата: 12-10-10 21:44
Здравейте ! Имам 7 (седем) броя чисто нови монитори SAMSUNG SyncMaster P2370 ( не го бъркайте с P2370HD ),които са закупени като дефектни бройки от Германия .Дефектите са по LCD матрицата изразени в еднопикселни вертикални линии ( една ) ,която не се забелязва при различни приложения ,а най-вече на бял фон или петна от натиск на матрицата ( най-вече по средата ) ,изразено в няколко несветещи петна ,които се забелязват повече от предходните .
Друга липса е външното захранване ( DC 12V ,1.5A ) ,което компенсирам с преработено PC марково захранване и подходящ куплунг .
Най-лошото ....... липсва елемент от стойката на монитора - "стълбче" ,връзка между поставката (налична ,нова ,запечатана) и панела .Не е болка за умиране поради възможността панела да се пригоди за друга стойка - изключително лек заради изнесения захранващ модул и прилежащите екранировки от ламарина .Цената му в "КК електроникс" е около 15 евро ( бегла проверка в Плевен ).
Комплекта включва СД с драйвери ,инструкции ,стериопорени поставки ,стериопорено фолио за опаковане и кашон .
Захранванията ,които използвам са COMPAQ и DELL ,качествен джужилен кабел и букси .
Мониторите са отваряни от мене за промяна на оригинален DC куплунг - подобие на DELL и HP със среден тънък пин за тези ,които са запознати .
Снимки утре за да видите конкретните дефекти .
Цена сега обаче -
за бройки с линия - 140.00 лева
за бройки с петна - 90.00 лева
Имам и 9 броя SAMSUNG SyncMaster B2030 без проклетите стойки на цена 150.00 лева .
Те са без дефекти в кашони ,инструкции и СД-та ,но нямат гаранция .............
Хайде сега от мене ,че работа ме чака .........
|
|