Автор: kingsix
Дата: 25-07-12 09:20
Продавам Asus F5SL на 4 години, с изтекла гаранция. Комплектът включва лаптоп, оригинална чанта Asus, мишка Asus (реално е някакъв Logitech), зарядното на лаптопа, дискове и кутия.
Характеристики:
- Intel Core2 Duo T5750 2.00 GHz - http://ark.intel.com/products/33915/Intel-Core2-Duo-Processor-T5750-(2M-Cache-2_00-GHz-667-MHz-FSB). Купих го със Celeron M550, но по-късно го смених с максималното, което биосът поддържа според сайта на Асус. Някъде пазя и стария процесор и мога да го дам при желание на купувача.
- 2GB (1+1) DDR2 - на сайта на асус пишеше че се предлага с до 3ГБ
- 15.4" 1280x800 TN матрица - без забележки
- Radeon HD3470 512MB(не съм сигурен за паметта, но мисля че беше толкова. При интересе ще пусна един скрийншот от gpuz) - не толкова взискателните игри тръгват без проблеми(все пак е нисък клас - не очаквайте чудеса), Ати постоянно обновява драйвърите.
- ДВД записвачка
- 120GB SATA HDD 5400rpm
- Atheros wi-fi b/g/n - доста е добър. Теглил съм и с 11МБ от торент през евтин рутер
- 3хUSB2.0, Gbit LAN, Modem, audio+mic, VGA+DVI, express card slot (54mm), въртяща се web camera
Състояние:
За годините си е сравнително запазен. Почистих му радиатора преди седмица. Ползван е малко - предимно като заместител на настолния като се прибирам в Бургас и т.н. Батерията държеше 1 час като беше нов, сега пак държи някъде там. Има разни леки драскотини където стоят китките и на капака, иначе е запазен. По дисплея няма драскотини, няма и изгорели пиксели. Има 2 забележки, които се виждат на снимките. Рамката на дисплея е пукната до едната панта. Не е изтърван - предполагам че съм го натиснал с нещо в раницата. Като здравина не е компроментиран - отдолу е металната панта и всичко е ОК. Другата забележка е на долния капак. Един път експериментирах и пробих дупки под вентилатора, за да взима повече въздух, но после реших че така се развалят разните въздушни потоци в корпуса и ги запуших. На сайта на асус(и на диска) има само драйвъри за 32bit XP и Vista. За 7-ца няма, няма и почти никакви 64 битови драйвъри(ако потенциалният купувач реши да слага 4гб рам, да го има предвид). Предполагам че е възможно да се намерят директно от производителите на компоненти, но и с Виста си върви добре и не съм търсил.
Снимки:
Галерия (Кликнете на снимките за да ги видите нормално, а не пикселизирани. След това кликнете втори път на новата, за да се отвори с по-висока резолюция)
Цена: 350лв
Контакти: 0888 54 00 82 (Георги) или Лично съобщение във форума.
Намира се в София.
Без куриери - не пазя дунапренените поставки от кутията.
|
|