Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Лаптоп Asus F5SL /15",C2D 2GHz, 2GB DDR2, ATi 3470, 120GB SATA, WI-FI N/ - 350лв
Автор: kingsix   
Дата:   25-07-12 09:20

Продавам Asus F5SL на 4 години, с изтекла гаранция. Комплектът включва лаптоп, оригинална чанта Asus, мишка Asus (реално е някакъв Logitech), зарядното на лаптопа, дискове и кутия.

Характеристики:

- Intel Core2 Duo T5750 2.00 GHz - http://ark.intel.com/products/33915/Intel-Core2-Duo-Processor-T5750-(2M-Cache-2_00-GHz-667-MHz-FSB). Купих го със Celeron M550, но по-късно го смених с максималното, което биосът поддържа според сайта на Асус. Някъде пазя и стария процесор и мога да го дам при желание на купувача.
- 2GB (1+1) DDR2 - на сайта на асус пишеше че се предлага с до 3ГБ
- 15.4" 1280x800 TN матрица - без забележки
- Radeon HD3470 512MB(не съм сигурен за паметта, но мисля че беше толкова. При интересе ще пусна един скрийншот от gpuz) - не толкова взискателните игри тръгват без проблеми(все пак е нисък клас - не очаквайте чудеса), Ати постоянно обновява драйвърите.
- ДВД записвачка
- 120GB SATA HDD 5400rpm
- Atheros wi-fi b/g/n - доста е добър. Теглил съм и с 11МБ от торент през евтин рутер
- 3хUSB2.0, Gbit LAN, Modem, audio+mic, VGA+DVI, express card slot (54mm), въртяща се web camera

Състояние:

За годините си е сравнително запазен. Почистих му радиатора преди седмица. Ползван е малко - предимно като заместител на настолния като се прибирам в Бургас и т.н. Батерията държеше 1 час като беше нов, сега пак държи някъде там. Има разни леки драскотини където стоят китките и на капака, иначе е запазен. По дисплея няма драскотини, няма и изгорели пиксели. Има 2 забележки, които се виждат на снимките. Рамката на дисплея е пукната до едната панта. Не е изтърван - предполагам че съм го натиснал с нещо в раницата. Като здравина не е компроментиран - отдолу е металната панта и всичко е ОК. Другата забележка е на долния капак. Един път експериментирах и пробих дупки под вентилатора, за да взима повече въздух, но после реших че така се развалят разните въздушни потоци в корпуса и ги запуших. На сайта на асус(и на диска) има само драйвъри за 32bit XP и Vista. За 7-ца няма, няма и почти никакви 64 битови драйвъри(ако потенциалният купувач реши да слага 4гб рам, да го има предвид). Предполагам че е възможно да се намерят директно от производителите на компоненти, но и с Виста си върви добре и не съм търсил.

Снимки:
Галерия (Кликнете на снимките за да ги видите нормално, а не пикселизирани. След това кликнете втори път на новата, за да се отвори с по-висока резолюция)

Цена: 350лв

Контакти: 0888 54 00 82 (Георги) или Лично съобщение във форума.

Намира се в София.
Без куриери - не пазя дунапренените поставки от кутията.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР