Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 безжична клавиатура и мишка Microsoft Wireless Laser Desktop 6000
Автор: strashnia   
Дата:   06-06-12 19:54

продавам
Microsoft Wireless Laser Desktop 6000
безжична клавиатура и мишка в отлично състояние
съвсем леко избеляване на кирилицата
клафиатурата има кирилица по бдс с червени букви
купувана 159 лв от техномаркет работи перфектно просто съм с лаптоп вече и ако на някой му трябва
http://vancouver.en.craigslist.ca/van/sys/3010367119.html
това е комплекта но моята има и кирилица нямам апара да я снимам но ако някой държи
цена 60 лв
от Пазарджик съм
телефон 0877642507

Отговори на това съобщение
 Re: безжична клавиатура и мишка Microsoft Wireless Laser Desktop 6000
Дата:   28-06-12 02:30

ЦЕНА 50 ЛВ

Автор: compur   
Дата:   28-06-12 12:29

за това ли става дума?

https://photo-forum.net/sitepics/forum/2012-06/xhai1540.JPG

http://www.jmt.bg/images/products/7965_8070.jpg

Дата:   28-06-12 20:49

да абсолютно същата

Дата:   29-06-12 00:50

нова цена 40лв

Автор: baraba   
Дата:   06-07-12 17:43

НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТОЗ ЧОВЕК НИЩО , ЛЪЖЕ И ПРОДАВА ПОВРЕДЕННА СТОКА.. РАБОТИ САМО МИШКАТА СНИМКИТЕ НЕ СА РЕАЛНИ.. КЛАВИАТУРАТА БЕШЕ В УЖАСНО СЪСТОЯНИЕ.. НЯМАХ ВРЕМЕ ДА Я ПРОБВАМ.. НО НА ДРУГЯ ДЕН Я ВКЛЮЧИХ И .. ИЗНЕНАДА.. НЕ РАБОТИ.. ОБВИНИ МЕ ЧЕ СЪМ Я ПОВРЕДИЛ АЗ.. САМО МИШКАТА МУ РАБОТИ.. А ПРЕДИ ТОВА ДВА ПЪТИ МЕ ПИТА ВЗЕ ЛИ Я, ВЗЕ ЛИ Я ВЕЧЕ.. АМИ ДА ВЗЕХ Я..
ИМА ОЩЕ КЛАВИАТУРИ ЗА ПРОБУТВАНЕ ТАКА ЧЕ САМИ СИ ПРЕЦЕНЯЙТЕ ДАЛИ ДА КУПУВАТЕ ИЛИ НЕ ОТ ТОЗ ТУК.. АМАН ОТ МУШЕНИЦИ.. А ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ГИ НЯМАШЕ ТУК...
от Пазарджик съм
телефон 0877642507

Дата:   06-07-12 18:05

ПРАТИХ МУ ПЕФЕКТНА КЛАВИАТУРА, НО ТОЙ Я ИЗКЪПАЛ И ОСТАВИЛ ДА СЕ ПЕЧЕ НА СЛЪНЦЕ И ОБВИНЯВА МЕН. ВИНАГИ СЕ ОБАЖДАМ ДА ВИДЯ ДАЛИ ВСИЧКО Е НАРЕД.
ПЪРВО КАТО Я ПУСНАХ МУ СЕ ОБАДИХ И НА ДРУГИЯ ДЕН КАТО ПРИСТИГНА, НО ТОЙ Я ИЗКЪПАЛ И МИ СЕ ПОХВАЛИ ЧЕ Я ОСТАВИЛ ДА СЕ ПЕЧЕ НА СЛЪНЦЕ.
ПЪРВО Е С ОПЦИЯ ПРОБВАЙ И ПРОВЕРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ !
ВТОРО ПЪРВО СЕ ПРОБВА И ПОСЛЕ СЕ КЪПЕ НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ДА КЪПЕ КЛАВИАТУРА!
ТРЕТО НЕ БИЛА ЧАК МРЪСНА ИМАШЕ ПРАХ КЛАВИШИТЕ СЕ МАХАТ И С ЧЕТЧИЦА И НАВЛАЖНЕНО ПАРЧЕ СЕ ЗАБЪРСВАТ, А МИШКАТА РАБОТИ ЗАЩОТО НЕ Я Е КЪПАЛ ! НИКОГА НЯМА ДА СЕ ИЗЛАГАМ ЗА 40 ЛЕВА ! И НАЙСТИНА НЕЗНАЕШЕ КАК ДА Я ПУСНЕ И МУ ОБЯСНИХ ! ИСКА ДА МУ Я СМЕНЯ ВИНАГИ НО НЕ И КЪПАНА ! ДОРИ ОТБИХ 5 ЛВ ЗА ПЪТЯ ЧЕ НЯМАШЕ АЗ СИ ИМАМ ИМЕ И В ПАЗАРДЖИК ВСЕКИ МЕ ПОЗНАВА !
СЪЖЕЛЯВАМ ЧЕ МУ Я ПРАТИХ МОМЧЕТО НА ЕКОНТ ИСКАШЕ ДА Я КУПИ ТРЯБВАШЕ ДА МУ Я ДАМ ! ИМА ХОРА КОЙТО НЕЗНАЯТ КАК ДА СЕ ОТНАСЯТ КЪМ ТЕХНИКАТА ! И НЕ СЪМ Я ПОЧИСТИЛ ЗАЩОТО СЪМ С ЕДНА РЪКА !

Публикацията е редактирана (06-07-12 18:26)

Дата:   06-07-12 22:48

ще сканирам таз вечер бележкат от еконта да видим де си ми отбил .. като платих 44лв?
имал име на мушеник..
обажда се няколко пъти да разбереш дали съм привел парите.. да не съм я пробвал в еконт дали работи не мога да си помъкна комютъра с мен и монитора.. ти ако можеш ги мъкни..
излагаш се за 40лв .. нека те знаят всичи какво продаваш... па ако щат да купуват от теб..
и не ме е срам че не знам как да я подкарам таз мишка.. то ако ми бе ал инструкция.. щях грамотен съм ама .. такава няма..
а ни ми говори за вадене на клавиши че ако я бях отворил щеше да ревеш че съм я отварял ... а че беше яко усрана си беше.. и ти сам ме предупреди да си я почистя.. взел си я от някой кош за буклук и ми я пробута за годна.. макар да те питах работи ли ..
от тук съм пазарил доста неща които не съм никога тествал и всичко си е наред.. ама ти ме прецака яко.. как да е дано не видиш бял ден от тез 40лв
п.с. като е била толкова чиста ти що не помести релана снимка а ползваш таз от сайтове за нови? покажи я как е с манджата по калвишите бе.. яд ме е че не запазих тоалетната хартия дето я бе увил да не се цапаш ... като си я пращал...

Публикацията е редактирана (06-07-12 23:46)

Дата:   06-07-12 23:45

ВИЖ КАКВО ПРОМЛЕМА Е ПРИ ТЕБ НЕ ПРИ МЕН 35 ЛВ СЪМ ТИЯ ПРАТИЛ И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ НЯКОЙ КОЙТО РАЗБИРА ЩЕ Я ПОДКАРА КЛАВИАТУРАТА ! ИЗВАЖДАТ СЕ КЛАВИШИТЕ И НЯМА НУЖДА ДА СЕ ОТВАРЯ ХЕМ НЕ РАЗБИРАШ ХЕМ СЕ ОТВАРЯШ И ТИ СЕ ОБАДИХ КАТО ЧОВЕК ТЕБ ТЕ СТРАХ ДА НЕ СЕ ОХАРЧИШ ДА ЗВЪННЕШ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ХОРА В ЕКОНТ ЩЯХА ДА ТИ ДАДАТ ДА Я ПРОБВАШ А МОЖЕ И С ЛАПТОП А НЕ ДА МЪКНЕШ КОПЮТЪР ИЛИ В КЪЩИ ДА ТИ Я ДОНЕСАТ НАПРАВО НО ПОНЕЖЕ СИ СТИСНАТ ЗАТОВА Е ЦЯЛАТА РАБОТА ! З5 ЛВ С ПРОБА ПРОБЛЕМА Е ПРИ ТЕБ БИДИ ЧЕСТЕН ПО ТЕЛЕФОНА КАЗА АЙДЕ НЕЯ СЪМ Я МИЛ А МИШКАТА ЗАЩО НЕ РАБОТИ СЕГА КАТО ТИ КАЗАХ МИШКАТА РАБОТИ КЛАВИАТУРАТА СИГУРНО ИМА ВОДА В НЕЯ ПИТАЙ НЯКОЙ КОЙТО РАЗБИРА 35 ЛВ ТИ Я ПРАТИХ АЗ НЕ СЪМ ЗА ПАРИТЕ А ЗА ПРАВИЛА НЕМОЖЕШ ДА СИ КУПИШ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ДА СИ ИЗБЪРШЕШ ЗАДНИКА И ДА Я ВЪРНЕШ В МАГАЗИНА

Дата:   07-07-12 01:00

и си прост сложих хартия и найлонови пликчета за да не се увреди при транспорта какви хора боже

Дата:   07-07-12 01:05

ПРАТИХ Я ЗА 35 ЛВ НОВА Е 168 ИМАМ РЕАЛНИ СНИМКИ И УТРЕ ЩЕ ГИ КАЧА
УПОТРЕБЯВАНА НО В МНОГО ДОБРО СЪСТОЯНИЕ ЗАЩО НЕ ЯА ВЪРНА КАТО НЕ ТИ ХАРЕСА НЕ РАЗБИРАМ
http://www.infostarbg.com/article-3557.html

Дата:   08-07-12 00:43

защо не я върнах.. защоото първо нямах време да я тествам казах ти на другия ден ще я тествам и като я тествах ти казах че не работи.. и ти ми каза че аз съм я повредил.. и как я повредих като я пуснах ли.. или като я почистих.. може би с буклуците по нея трябваше да работя или с ръкавици зидарски? казах ти че не рабботи да ми пратиш друга ти обаче подскочи един метър сигурно и започна да ме обвиняваш че съм я повредил... мога да ти върна веднага..
и преди съм пазарил от базара.. но само на честни и почетени момчета съм попадал... два фотоапарата съм купил евала им.. бяха като нови.. в кутийките им с ръководствата.. както от магазина опаковани.. но сега явно са се навъдили и такива като теб.. дето ровят в кошовете за смет и после продават тук, и се правят на ущипани моми
абе я кажи как зави с тоалетна хартия клавиатурата да не се обели ли.. че да се посмея и аз и останалите или да стане по дебела да се на удари.. тя щото мнго дебела тоалетната хартия.. или просто си е била закачена за клавиатурата като я извади от коша за буклук и дори и нея не си откачил ами в кашона и ми я прати...

Публикацията е редактирана (08-07-12 00:48)

Дата:   08-07-12 17:38

много прост човек си ти яд ме че ти я пратих такива хора как може да има

Дата:   09-07-12 11:57

връщаш ми парите и ти я връщам веднага ама аз това и ти предложих по телфона да ти я върна.. ама ти нали ме прецка .. паза и касовата бележка от еконта..

Дата:   09-07-12 18:15

проблема е при теб първо питай после мии това да не е плод за ядене

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР