Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 dimityrv - продавач мошеник
Автор: Wania   
Дата:   20-05-12 18:47

Купих тези колони от : тази тема

Колоните които получих нямат нищо общо с описаните - амортизирани са от употреба, едната колона свири много тихо, очевидно е повредена, бутона за Power не работи, трябва да се подкрепя с клечки, кабелите не са оригиналните, а някакви приспособявани.

Като писах на продавача, той нагло заяви, че ми бил пратил изрядно работещи тонколони и аз видите ли, за един ден докато съм ги пробвал съм ги повредил. Отказа ми да си ги прибере обратно и заключи темата за коментар.

Та така, драги форумци, да знаете какви хубави хора има в милата ни родина!

Отговори на това съобщение
 Re: dimityrv - продавач мошеник
Автор: tuizzl   
Дата:   20-05-12 19:32

Много тъпо! :(
Искайте първо с пратката да бъде заявено преглед и тест на стоката.
Аз досега каквото съм си взимал съм го тествал веднага и ако не е ок го връщам.

Автор: wania   
Дата:   20-05-12 19:45

И защо трябва да платя куриерска такса в двете посоки за опция оглед за да установя, че продавачът ме е лъгал. Аз ако имах презумпцията, че този човек може и да лъже, не бих се захванал да купувам от него изобщо.

Автор: tabla   
Дата:   20-05-12 23:55

опция "преглед", е точно затова. Реалният живот, е пълен с презумпции.

Автор: tvk75   
Дата:   21-05-12 00:56

опцията преглед често е съвсем безполезна

Автор: prozium   
Дата:   22-05-12 00:48

Автор: tvk75
Дата: 21-05-12 00:56

опцията преглед често е съвсем безполезна

Каза човекът, който ме накара да му пратя фото-техника по български пощи ( за да не се набутва с Еконт ) , след което никога не отиде да си я вземе, въпреки че от българските пощи друга история разказаха, а след това просто спря да отговаря на ЛС-та.

То тарикати винаги ще има, с опцията за тест и преглед така да каже се "застраховаш" малко или много. Но в край на сметка кармата ще си каже думата.

Автор: DenisVelev   
Дата:   23-05-12 09:05

Въпросния продавач и мен ме излъга преди време, щях да купувам от него телефон, в последствие вдигна цената като го пусна от друг профил. Жалък човек, сега знам защо всички мразят Варненци. И аз съм Варненец, но не съм измамил никой през живота си. За 20 лева да се излага така човек е жалко.

Автор: vlex   
Дата:   24-05-12 06:46

tvk75 написа:

> опцията преглед често е съвсем
> безполезна

Особено когато пращаш неработеща техника и "уж" си забравил какво си се разбирал с купувача и затова не си я сложил... Тогава е наистина тотално безпoлезна, да...

От друга страна ако не беше ти да ме жилнеш с 50 кинта, tvk75, сигурно някой друг тарикат на дребно като теб, щеше да ме ужили с много повече... Така че да се радваме, че ни лъжат за жълти стотинки, а не за жилища, заеми, имоти и всякакви по-големи неща. Амин!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР