Автор: hidden
Дата: 06-03-12 13:05
Здравейте! :)
Обявявам за продан личния ми ( от скоро ) лаптоп.
Моделът е:
Dell Precision M4600 Mobile Workstation
Чудесна машинка от високия клас на Dell, оптимизиран за сериозна работа... мисля че човек с евентуален интерес да си купи такъв лаптоп знае за какво иде реч : )
Спецификациите са:
Процесор: Intel Core i7– 2,3 -3,4 GHz Quad Core, 8 Threads; L2+L3 Cache 1MB+8MB
Монитор: 15,6 inch Full HD 1920x1080 Wide View Anti-Glare
Батерия: 9 клетки 87Wh Long-Life Li-Ion battery
Рам: 8GB DDR3 1333mhz
HDD: 320GB 7200rpm
Graphics: nVidia Quadro 1000M – 2GB
8x DvdRw Drive
Международна гаранция на Dell до края на 2014г.
Цена: 4222 лв
Няма Webcam, има Fingerprint Scanner
Снимки
Като коментар от мен.. от много години не съм се радвал толкова на компютър.Безупречен!Почти не е излизал от вкъщи, без удари почти неразличим от нов, тествал съм го както мога и нямам никакви разочарования.
Донесоха ми го преди около месец от US. Изключително контрастен монитор. Ползвам го за смятане на конструкции и чертане – страшно е бърз, но има си хас с този процесор:). Доколкото знам тези модели са оптимизирани за рендване и работа с CAD програмки, но със сигурност ще се справя с почти всичко за което искате да го ползвато освен може би Webcam чат на Скайп ако не си купите външна камера : )). Клавиатурата е страшно приятна на допир и твърдост.Личи си вниманието към детайлите... за тази цена разбира се това е особено важно. Батерията дълъг живот поне за моите нужди, но това зависи от режима на ползване и дали няма да решите да я тествате на някоя игричка : ) при full HD и този монитор ще падне бързо.
Честно казано изобщо не ми се продава, но ще сменям квартира и кола и имам нужда от пари та ще ми се наложи да downgrade-на : (. Искрено се надявам лаптопа да си намери нов собственик, който да го оцени.Целта ми е да сте доволни от сделката, както и аз и ще направя всичко възможно това да е така. Може да се види в София, както и в Пловдив през уикенда, но трябва да се уговорим.
Цената разбира се подлежи на коментар, понеже имам нужда от парите... та всякакви предложения и въпроси може да ми задавате на
Email: nikolaivassilev@gmail.com
Или телефон 0898791305
|
|