Автор: navy
Дата: 07-02-12 14:45
Продавам една от старите си машини, която открих забутана в един килер от няколко години и реших да я продам.
CPU: AMD Athlon(tm) 64 Processor 2800+ 1.81 GHz
Cooler: Gigabyte 3D Cooler-Ultra (PCU31-VH)
RAM: 1GB (2x512MB) Kingston
Mainboard: Epox EP-8KDS3J
Video: GeForce 4 Dual Head
Disk: 80GB Maxtor
FDD, CD
DVD RW Plextor PX-708A
Power: FORTRON FSP350-60PN
BIG Case
Monitor: CRT 21' DELL P1130 - Made in U.K.
Такаааа... да обясня.
Компютърът работи стабилно. Току що го пуснах и тествах...
Напълно безшумен, доколкото мога да преценя в офиса.
Кутията му е голяма, тежка, стабилна, както ги правеха едно време, няма мърдане и хлопане, капаците тежки и прилепват добре. Няма никакви вибрации... леко е пожълтяла, но така се случва с годините, иначе метала отвътре си е бял и без дефекти.
Дъното... дъно като дъно, нищо не мога да кажа за него.
За процесора също, не е овърклокван и не са му правени никакви магии.. работи си и той добре.
За вентилатора му обаче мога да кажа много хубави неща. Изключително безшумен! Като си доближа ухото чувам хард диска и чипсета повече, отколкото него! Дори умувам дали да не си го задържа... бях дал бая пари навремето за него - масивен, от чиста мед...
Паметта - навремето кингстън бяха голяма работа... и до ден днешен си работи без проблеми явно :)
Видеото - еми... на днешно време - слаба ракия, но ся... това в положението :)
Диска - 80 GB Maxtor - работи тихо, няма тракания, няма греене, няма бед сектори... като за годините си мисля, че е много добре.
Стандартно флопи, стандартно СД, изкарал съм им кабелите защото не съм ги ползвал сигурно, не си спомням... те не са интересни за разлика от ДВД-то, което навремето като го купувах беше най-доброто на пазара, пак бая пари ръснах и го чаках седмица внос от... някъде из европата беше...
Захранването също е добро, тихо, с голяма перка... имам още едно, което ми се е появило отнякъде и е по добро, давам го и него, то е FORTRON ATX-400PNF.
Монитора... е от онези големите, тежките ДЕЛ-ове с двата видео входа отзад, навъртял е часове, има картинка, иска си настройка с копчетата и калибровка към съответната видео карта, има хляб в него.
Намирам се във Варна...
Публикацията е редактирана (13-02-12 00:39)
|
|