Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Dell mini 9 - продаден
Автор: ipolit   
Дата:   03-01-12 18:11

Продавам нетбук Dell mini 9.
Компютърчето е в добро козметично състояние, като има някои белези от употреба, но нищо фрапиращо. Купувал съм го от тук от съфорумец, но съм му направил някои ъпгрейди.
Поставен му е по-голям SSD диск - вече е с 16 ГБ. Купил съм му батерия с увеличен капацитет и така компютърът може да бъде използван без връзка с ел мрежата около 8 часа. На евентуалния купувач ще дам и оригиналния 8 гигабайтов SSD, както и двете батерии (оригиналната държи по-малко от час).
Този модел на Делл е известен с пълната си хардуерна съвместимост с операционните системи на Apple 10.5.х - Leopard и 10.6.х - Snow Leopard.
Ако евентуалният купувач е ентусиаст, който иска да пробва MacOS, ще му дам и 8 гигабайтова инсталационна карта памет със SnowLeopard 10.6.1, която може да бъде ъпдейтната до 10.6.7, пък ако иска може и аз да му го инсталирам.
Операционната система в момента е Ubuntu 11.10, но може да му сложа Уиндоус ХП, при желание.

Отговори на това съобщение
 Re: Dell mini 9
Дата:   03-01-12 18:13

Цената на компютърчето започва от 280 лв с линукс или уиндоус
или 300 лева с Мак плюс флашката.
Нека пазарлъците започнат.

Re: Dell mini 9 - MacOS option
Дата:   05-01-12 23:51

а може и без голямата батерия за 220 с убунту/XP и 240 с мак и флашката

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР