Автор: petartr
Дата: 17-12-11 23:39
Ами мога да предложа една тошиба сателит А-60 . Горе-долу се припокрива с дадените изисквания , понеже си взех нов този така стои.
Е , не е първа младост и има някой недостатъци , но мисля може още да бъде полезен . Има оригинален Уйндоус ХР , процесор пентиум 4 , 2.8 GHz
750 МВ рам , 40 GB диск , ДВД чете и записва СД ( обаче работи когато си иска , него рядко ползвам ) . Ви-Фи няма , аз ловех инернет с външна флашка ТП-линк с антенка без проблем , обаче това се оказа толкова добро и чувствително за слаби сигнали , че сега го ползвам на новия лаптоп ,нищо че си има вграден , иначе бих го дал и него.
Външен вид позахабен(приемлив) , батерия почти я няма(десетина минути) , работи на изправителя.
И последно ,което е като недостатък и се явява рядко , не знам от какво е дали от видео паметта , излиза син екран, покаже проблем с мемори и трябва да се рестартира , но това се случва доста рядко и не влияе на работата му.
В предвид състоянието , годините и функционалност , не му търся кой знае колко много и мисля си заслужава и ще върши още работа .
120 лева ме устройва напълно , не е изключен и някакъв бартер за фото,фидео, аудио включително и по стара техника с доплащане , според зависи .
|
|