Автор: xaxas
Дата: 17-08-11 23:22
Продавам 10" таблет Archos 101
Колеги, продавам таблет Archos 101 (като този: http://plesio.bg/tableti-c-69981200/tablet-a101it-8gb-p-287721.html но с 16GB вътрешна памет)
За повече информация за модела: http://www.archos.com/products/ta/archos_101it/specs.html?country=cn&lang=en
Накратко - 10.1" таблет с капацитивен екран, Андроид 2.2 (елементарен за руутване), със 120 грама по-лек от iPad2 (!). Страшно издръжлива батерия, при намалена яркост на дисплея издържа 10-на часа ровене в нета през WiFi, aко и WiFi е изключен може да се чете книга над 12 часа. За слушане на музика не съм го тествал, но вярвам на това, което пише в specs.
Инсталира се елементарно андроид маркет (има си по дефаулт негов маркет, наречен appslib, но в андроид маркета има повече приложения) и почти всички приложения от него работят без грешка (досега аз поне не съм намерил неработещо от тези, които използвам)
Флаш поддържа, в момента съм с 10.3 и работи идеално. Видео на 720п плейва прилично, нещо аз се поизмъчих със субтитрите, но предполагам не съм намерил читав плеър просто. Вградените колонки са съпоставими с лаптопски като сила на звука.
Има USB Host, което означава, че можете да му ръгнете произволна флашка или дори мобилен харддиск и ги разпознава, както и съдържанието на тях. Можете да копирате файлове между SD картата, USB паметта и вътрешната памет на устройството.
НЯМА 3G, предупреждавам!
Та, защо го продавам - голям ми идва. Когато го взимах си мислех, че 10" е идеален размер, но сега оценявам, че не е така, поне за мен (на някой може да му е наистина идеален размер, аз обичам да съм малко по-мобилен). А и имам телефон 4.3" с Андроид и се припокриват малко.
Таблета е купуван от чужбина, затова гаранция няма. Иначе е на 3 месеца и не е ползван особено активно (именно поради големия му размер).
Върви БЕЗ кутия и упътвания (пренасян е със самолет, гонех обем), но с всичко важно от нея, а именно:
Калъф за таблета от еко-кожа + твърда подплънка, доста стабилен.
HDMI кабел за връзка с телевизор
Зарядно (на US/Asia щепсел, но подарявам към комплекта преходник за нашенски контакти)
USB -> micro USB кабел за връзка с компютър
При цена от 489 лева в плесио за 8ГБ версията аз му искам 430 лева за 16ГБ версия. Може да се види и тества в София, но офертата важи за цялата страна. Снимки ако някой желае ще кача, но таблета е практически *като нов*. Няма драскотини, няма дефекти.
Давам 3 дни moneyback, за да няма евентуално притеснения купувач от друг град!
За контакти: тук в темата; на ЛС; на мейл - xaxasster@gmail; или на GSM 0889149363.
Поздрави,
Цецо
|
|