Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам лаптоп/таблет, матрица матирана
Автор: sagruob   
Дата:   29-07-11 10:58

Купувам лаптоп/таблет с матирана (неотразяваща/matte/non glossy) матрица минимална хоризонтална резолюция 1280; 12-15 инча дисплей. ДА е без абсолютно никакви забележки по дисплея, без отчупвания пукнатини и т.н. по корпуса.
Принципно търся IBM/Lenovo Thinkpad, но може и бизнес модели на други марки. С ПРЕДИМСТВО са тези с матрица различна от TN.

На оферти за машини, които не се вписват в горните изисквания няма да отговарям.

sagruob @ gmail.com

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам лаптоп/таблет, матрица матирана
Автор: DenisVelev   
Дата:   30-07-11 14:28

Колегата е много сериозен, ще купи лаптоп от вас на 70% от цената която му търсите.
Колега по-добре се ориентирай към Ebay там ще пожънеш по-голям успех с някой красив мъртвец.[beer]

Дата:   30-07-11 19:05

Първо не съм ти колега, защото не въртя дребна търговийка като купувам машини и после ги препродавам и второ аз определям за колко и какво ще закупя. Запази си коментарите и не ми спами темата !

Публикацията е редактирана (30-07-11 19:14)

Автор: DenisVelev   
Дата:   30-07-11 19:29

Мисля да се въздържа от изказване поради простата причина - търсиш документ и вид като нов, предлагаш пари за стока без документ (сещаш се какво имам в предвид). [beer]

П.П. Това ми е хоби :) Основното с което се занимавам е съвсем друго. Така че сме колеги в един форум сме!

Публикацията е редактирана (30-07-11 19:31)

Дата:   30-07-11 20:17

Явно си много пристрастен към т.н. "хоби", само в този форум в "базар" се вижда колко теми имаш, а да не говорим за други по-посещавани. Както и да е успех ти желая и търговийката да върви, въпреки че търсенето вече не е толкова голямо и ще ти е малко по-трудно. [beer]

Публикацията е редактирана (30-07-11 20:19)

Дата:   08-08-11 17:25

Намери се една, търся още една за колега. Изискванията са същите.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР