Автор: guciguci
Дата: 30-05-10 20:13
Гледай задължително да е с гаранция,защото нали знаеш за прецаканата партида Е52-ки.
Цитати от форума на Mobilebulgaria
1 "Днес разговарях с продавач-консултант в JEFF относно проблемите с телефона. Каза, че е имало такива, но са били в първата партида и тя е изтеглена от пазара. Неговият личен телефон беше Е52 и каза че е много доволен. Ако всичко това е вярно значи край с дефектните бройки."
2 "Здравейте,
реших и аз да споделя моят доста неприятен опит с Е52. Купих го преди няколко седмици. Първият телефон, който взех \"умря\" при стартирането, след няколко дни ми го смениха. Новият, има доста проблеми със софтуера - предимно свързани с рестартиране. Видях много мнения във форумите на Нокиа, сходни с моето и съм доста разочарован...надявам се всичко да е въпрос на фирмуер и скоро да излезе нов, но ако не е в това проблема моделът наистина е голямо разочарование. Естествено, в моментите в които работи безпроблемно всичко е супер - и батерията е много добра, и процесора...
Има и друга вероятност -- проблемът наистина да е в първите партиди, но и това не е голямо успокоение за мен"
Публикацията е редактирана (30-05-10 20:19)
|
|