Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Guci za fotoaparati chovek bih te poslushal no za gsm,ne smqtam taka,kitaikite nasa loshi,samsunga e ako iskash da ti sakrati jivota s nqkoq godina-samo qdove s nego........ima samo 1 marka -Nokia,no nqmat oshte takova jivono s 2 slota
Глупости говориш. Точно пък за телефони ме послушай. Купуваш чисто нов Самсунг от магазина с гаранция и си готов. Аз лично съм имал над 20 модела на Самсунг,включително 2 двусимови. НИКОГА не ми се е развалял Самсунг.
В техномаркет или метро има един Привилег, пунтира SE P1i, с 2 карти и телевизор за под 170лв. Един приятел го има и направо ми взима акъла, бачка без забележки, тв-то е супер, а батерията няма да кажа колко му кара, защото и аз още не мога да повярвам.
Привилег, имал съм 3 модела, всички са работели перфектно, без нито един проблем. Сега използвам Вайтел, работи отлично. Какъвто и телефон да си купиш, ще си доволен.
Като човек който има сервиз за GSM-и ще ИЗКРЕЩЯ против китайците и Privileg ...
???????
Странно и доста крайно мнение...
От почти две години ползвам Privileg X6 и до ден днешен не съм имал дори и един единствен проблем ...
Купих го заради двете карти и защото установих, че основно използвам GSM-а си за ... (хм) говорене, и в миналото съм плащал ненужно висока цена за телефони с екстри, които не ползвам.
Телефона не е "супер-дупер" машина с "NASA-технологии", но за мен е доста удобен и го взех с в комплект със зарядно за кола, USB-зарядно, втора батерия, microSD-карта, hands-free и др. ... т.е. не съм давал пари за каквито и да било аксесоари.
Вярно е че го ползвам почти само за говорене, но макар и с доста следи от употреба даже корпуса на телефона не се е "разскърцал" още.
Имам и двама приятели (с Privileg Х6 /съответно с Privileg ZМ-90) и никой от тях не е имал каквито и да е проблеми.
П.П. Сходен телефон с две карти в момента може да се намери на 130лв. до 270 лв. по цени "на дребно".
А има и друг пробем с китайските телефони-никой не се хваща да ги ремонтира у нас.
У нас имам един имитация на Iphone който от 3 месеца украсява витрината понеже в никой сервиз не искаха да го вземат и да го оправят,нямат съответните машини и софтуер.
Privileg сигурно си имат сервиз,все пак се продават тук с гаранция,обаче разните там стотици и хиляди модели китайчета са за еднократна употреба.