Автор: Jabasan
Дата: 28-10-11 09:02
Благодаря на всички за проявеният интерес към моето скромно Неайфонче.Телефончето,според моята скромна преценка ,въпреки годинките, си е много добро.Вярно че не може да се мери с новите технологии на савременните смартфони,но колкото и да не искаме да си го признаем ТРЕОто също е такъв,и то никак не е за пренебрегване.Е то и аз съм се насочил към нещо доста по модерно,но всичко е въпрос на пари-които за съжаление напоследък нещо недостигат.Иначе не бих си го продавал,камо ли пък да го подарявам.Треото ми е донесено преди 2 год.от Швейцария така без зарядно и заключено.На мен достатъчно ми хареса като модел за да се бръкна 45лв.за разкодиране.За съжаление СПЕЦИАЛИСТИТЕ ме уверяваха че едвам са намерили софт.за него и то на немски.С немското меню аз някак се оправях досега,но наистина щешех да е по-добре ако беше на Английски.Не съм търсил кой знае колко зарядно за него защото сам си приспособил нещо с което го зареждам.За мое голямо учудване,въпреки поизтритите си ръбове,ТРЕОто си работи абсолютно нормално-е все пак с него не е играно футбол.Ако някой може да си качи софт.да не е на немски и има интерес към телефончето да заповяда!![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (28-10-11 09:11)
|
|