Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - GSM техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам смартфон Gigabyte-MS800
Автор: icpart   
Дата:   29-05-11 11:23

Телефона е чисто нов и е използван един единствен ден за проба и то с калъф. На тъчскрина веднага след отварянето му съм му сложил скрийнпротектор така че по него няма нито една драскотина и не е изплозван без такъв.

Телефона е закупен от Мултирама-Варна на 13.01.2011 с остатъчна гаранция 2 години. Допълнително към телефона има сключена застароховка за срок от 1 година, за която мисля че има възможност след нейното изтичане да се удължи. Телефона си е с пълната оригинална окомплектовка която даже още не е разпечатана като към него добавям чисто нов кожен калъф който е съвместим като размери с HTC HD2. Единствено съм сложил батерията. Смятах да го ползвам като 3G модем към лаптоп но в последствие се отказах и имам друг телефон и този ми е излишен.

Телефона е с оригинален Windows Mobile 6.0, доколкото знам е възможно да се сложи и 6.5 но както всеки знае винаги има риск при префлашването с по-висока версия и освен това е още гаранционен.

Спецификациите на телефона може да видите тук:
http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_ms800-2414.php

Допълнителни снимки с по-висока резолюция може да разгледате ТУК

Телефона се намира във Варна и мога да го пратя до всяка точка на страната с Еконт Експрес, с опция "Отвори преди да платиш" като разноските по доставката са за сметка на купувача.

Цената която му търся е 220лв.

За контакти: ЛС
e-mail: queennforever@gmail.com
Телефон: 0885399483

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам смартфон Gigabyte-MS800
Автор: foo55   
Дата:   29-05-11 13:52

https://photo-forum.net/sitepics/forum/2011-05/louh3133.JPG

http://st2.gsmarena.com/vv/bigpic/ms800.jpg

Дата:   28-06-11 00:48

Нова цена телефона без калъфа 200лв.
Примемам и бартер за DSLR с доплащане от моя страна естествено.
Склонен съм и на бартер за някой Андроид телефон, UMPC поне с Windows XP или поне да има възможност за слагането на такъв, нетбук за предпочитане пак с Windows. Също така приемам бартер за някой процесор Phenom X4 поне на 2,8-3 Ghz.
Предпочитам поне засега ако се осъществи бартер да е за територията на Варна.

Дата:   12-07-11 01:55

[smilie25]

Дата:   27-07-11 16:59

[thankyou]

Дата:   27-08-11 11:04

Ако някой има излишен DSLR Olympus съм навит на бартер с доплащане от моя страна [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР