Автор: HP735
Дата: 29-07-10 07:37
към "D.M.Scorpion"
...има ,има смисъл да се изкарват антични и трудно намиращи се неща и то най-вече в добра (перфектна,залежала,неизползвана) кондиция - най-малкото ,когато GSM апаратите и услугите бяха доста 'екзотични" и непосилни за джоба на много от нас ,въздишали с надежда по много от предлаганите моделчета в базара от Боян и останалите .
Поне да спомена и аз - преди седмица се сдобих най-накрая с една антика ,произведена отпреди 28 години - SONY CDP-101 ,първият пуснат на пазара битов компакт диск плеар ( 1982 година) .
Не е нещо особено ,не е красив ,не е аудиофилски свирещ ,но за 10-ината години издирих няколко броя ,които бяха или в лошо козметично състояние или "побългарени" донемай къде ....Важното е ,че изпитвах мерак да го притежавам ,макар и стар и го купих ,тоест една моя мечта бе изпълнена ( даже и снощи той бе източника на звук в системата ми )
Относно цените - ами нали знаете тривиалното - за всеки влак си има пътници .Аз бих дал и до 100-150-ина лева за мерака (конкретно SONY-то) ,макар да го взех за доста по-малко ...
Относно GSM-ите .... и аз си търся едни антики - NOKIA 8910 и NOKIA 8910i ...и съм склонен според състоянието да дам доста повече от нов телефон ,нисък или среден клас ,но това е друга работа пък и трябва да тръгвам за работа
Успех ,Бояне !
|
|