Автор: didarai
Дата: 22-05-10 17:18
Гледам гледам.В моя град има магазинчета при които като отидеш,точно от такива сайтове ти поръчват и ти продават телефонче.Аз като по-глупав от операторите си купувам винаги.Що?Ми да взема да ти кажа защо.Последния тел. на жената го взех от мтел за 350 лв.,същия си взе и нейна приятелка за 250 (нов без дефекти уж де).На жената изкара 3 години в нея и сега е в друг от година ,4-5 дена му държи батерията и няма изглед за проблеми някакви. На приятелката и евтиния телефон за месец, два пъти го носи за ремонт и на третия път искаше да и върнат парите.Предложиха и друг да си изберяла...в крайна сметка след достатъчно разправии тя успя да си ги вземе но много други не.Аз 3 батерии смених от "такива" изгодни ,продавачи които си заминаваха за месец два и накрая си хвърлих здравия телефон и си взех нов,заради батерията.Та кой както си прецени.Разлика в цената, два пъти за нов телефон ,да ти минава през мозъка защо е така?И това мога да ти кажа ,но става дълъг поста.Та който иска да си купува от сайтовете... моля.Който, не иска.....от където си иска.
Телефона е на 2 месеца.От оператор и в гаранция още 22 месеца(реална,не измислена),та....за сега цената си е същата.270 лв. и съм дал цената му в мтел,защото е купен от там.Ако беше от споменатия сайт,щеше той да е цитиран и цената щеше да е друга(цифрата отпред)
Публикацията е редактирана (24-05-10 22:05)
|
|