Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Topics - forum: General topics
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 предложение към администраторите
Author: oshinoshi   
Date:   09-13-07 16:42

Може би бъркам, но представата ми за фото-форум беше място, където да получавам съвети и да бъдат обсъждани снимките ми, вкл. положителна и отрицателна критика, с цел подобряване на работата ми. Тук, в този форум обаче, ми прави впечатление, че много пъти се случва просто да се натрупа някаъв брой точки/медали, а мнения почти да липсват. Положителните мнения и да липсват към една добра снимка не е такъв проблем, но когато една снимка не се оценява добре, е добре автора да разбере кое му куца, кое не се е харесало и т.н.. за да се коригира.. Не визирам майсторските снимки на топ потребителите тук, а снимките на хора като мен - аматъори с желание да се научат да снимат качествено (не казвам професионално, понеже на мен не ми е цел да бъда PRO).
Знам, че е лесно само да критикувам организацията на сайта, но това, което се получава тук е снимките масово да бъдат недоглеждани и некоментирани. Може би вие ще решите как да постъпите като професионалисти, но ако нещата продължават да стоят по този начин, аз ще напусна този форум, определяйки го като безполезен (не виждам полза в това да се кича със заслужени и незаслужени медали ако не си науча недостатъците).
Единственото, което мога да предложа е гласуването да НЕ бъде анонимно, защото мисля, че е много лесно някой да гласува с "Не гласувам" или с бронзов медал, без да обясни какво не му е харесало.. и когато се гласува, това да бъде съпътствано задължително с някакво мнение... "Златен медал - защото....; Не гласувам - защото..." Понякога си мисля, че това е с цел да натрупа повече медали от другия.. Усещам сякаш някакво състезание кой ще има повече медали ли.. може и да бъркам. И знам, че това не е само мое мнение..
Поздрави![beer]

Reply To This Message
 Re: предложение към администраторите
Author: pe666o   
Date:   09-17-07 10:20

Аз съм чисто нов в този форум и имам едва 2 качени снимки, за това съм далеч от мисълта да отправям критики към когото и да било...но те подкрепям, защото и аз съм просто един аматьор с един що-годе добър апарат, който обича да прави снимки и иска да бъде критикуван за да знае къде бърка...и да се поправя - развива (до колкото може):). В цялата работа, обаче, виждам един проблем -> ежедневно в сайта се качват ужасно много снимки и едва ли ще има много желаещи, които да искат да пишат "критика" за всяка една от тях. А и реално погледнато, сигурно има снимки, на които не знаеш просто от къде да почнеш с критиката (може и моите да са едни от тях :) ). Относно гласуването, мисля че всеки има възможността да каже какво е дал (злато, сребро или бронз) и да изкаже причините за това. Друг е въпроса, че малко го правят:)

Regards

Reply To This Message
 Re: предложение към администраторите
Author: Стоев   
Date:   09-20-07 22:35

Не визирам майсторските снимки на топ потребителите тук.......
Няма топ потребители - всички сме равни[ezik] [smilie5] [beer] [beer]

Reply To This Message
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »