Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Айде честито на Левскарите и ЦеСеКарите
Автор: explorer   
Дата:   26-09-08 13:49

ТИМ прави одит на ”Левски”, Божков си взима ЦСКА?

Съвсем закономерно, тримата най-богати хора в България (групировката ТИМ) са на път да купят "отбора на народа" Левски, а следващия след тях по богатство - Черепа, иска пак да си купи ЦСКА. А вие запалянковците продължавайте да се делите на сини и червени и да се обиждате като каруцари.

Един интересен момент:

"Финализирането на сделката между варненската група ТИМ, от една страна, и Майкъл Чорни и Тодор Батков е въпрос на време"

Абе нали Левски уж беше собственост на Тодор Батков и Чорни вече нямал нищо общо? Тия по медиите вече взеха да забравят какво са лъгали преди.
[smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Айде честито на Левскарите и ЦеСеКарите
Автор: heavyrockin   
Дата:   26-09-08 14:09

Мафиозо.

Автор: Императорът.   
Дата:   26-09-08 16:41

Експлоъров - как си представяш едно въшливо адвокатче да издържа футболен клуб, че и да плаща подкупи на половината БФС и садии в А група? Всички знаеха, че мафиотът Чорни си пере мръсните пари в Подуене.

А Черепов трудно ще надвие Живагов.

Автор: Coincidentia   
Дата:   26-09-08 17:57

Айдееее, надявах се преди Импи да се изкаже за Подуене, да се включа, ама... [smilie18]

Всъщност, разбира се, аз изобщо не съм щастлив нито от досегашните собственици, нито от евентуалните бъдещи... Батков хич не ме радва, най-меко казано [smilie22]

Но изобщо като цяло дали има какъвто и да било начин българските клубове да не са собственост на мафиоти, аз поне не се сещам за примери, не и за “водещите отбори”.
Не виждам и какъвто и да било шанс в обозримото бъдеще да се променят нещата, за съжаление... не само със собствениците, а и изобщо, което естествено си е и свързано.

Сега видях една друга новина, която може и тук да я споделя, но, според мен, си заслужава цяла отделна тема, защото ми засили едни усещания и размисли, които ме човъркат не от вчера [smilie8]

Автор: Kanonir   
Дата:   26-09-08 20:26

[smilie18] [smilie18] Левски-Варна [smilie18] [smilie18], ЦСКА-Черепово[smilie18] [smilie18] и останалите тъпи парчета в т.нар. български футбол[smilie23]

Автор: otkata   
Дата:   26-09-08 20:45

Императорът. написа:

> Експлоъров - как си представяш едно въшливо адвокатче да...

Ако той е въшливо адвокатче ние какви сме? [smilie21]

Re:
Автор: Coincidentia   
Дата:   26-09-08 20:52

Айде бре, поразмислете се малко за бъдещето на европейските клубни турнири... ако пък толкова ви влече българското, кажете си и за мястото, което биха могли да имат българските отбори в него (ако сте толкова... хм, да кажем смели, че да очаквате да имат изобщо някакво) [smilie8]

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&i=999646&t=999646&phorum_uriauth=

Автор: pmartinov   
Дата:   26-09-08 20:57

La grande mafiozo ...

Автор: otkata   
Дата:   26-09-08 21:00

УЕФА или Европейска лига все тая. Тряа си бан за бг отбори [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.