Автор: Coincidentia
Дата: 25-09-08 20:32
Много е според зависи
Точно преди малко сума ти време съзерцавах една доста неочаквана за мен снимка, изненада ме, а и отношението ми към нея се променяше с времето, все повече ми харесваше.
Та най-вълнуващите ме нещица ме задържат понякога с минути.
И обикновено си ги сейвам на писито.
Някои пък относително набързо ги отчитам като добри кадри или много добри.
Всъщност наистина е доста различно, случва се да се задържам дълго и на кадри, които не са ми перфектни и ме човърка какво не им достига... подобна пък е и ситуацията с такива, които са ми перфектни и ме човъркат и отделните им перфектни елементи
Връщането към вече разгледани снимки също е различно - понякога може и изобщо да не се върна на нещо готинко, но може и по 5 - 6 пъти да искам да го видя пак.
Та излиза, че наистина всякак се случва при мен, много си зависи от отделните случаи.
А пък за собствените... абе, донякъде по подобен начин - имам си и готинки, на които им хвърлям по едно око, имам си и такива, които си ме радват по-сериозно.
Тук много съществена е паузата, през която не съм си ги разглеждал - май колкото е по-дълга, толкова повече се ала "изчиствам" от спомена за тях и мога да ги видя едва ли не с нови очи, което си е приятно
|
|