Автор: Coincidentia
Дата: 18-09-08 12:48
Добре де, да запазим добрия тон... колкото можем повече, особено предвид факта, че бившият сенатор Палпатин още не се е появил
carl_cox, бива ли толкова да си навътре с футболните нещица, за мен Стандарт Лиеж са просто някакво име, което знам, никакви впечатления, а ти... евала за което де!
Искам да кажа, че всъщност моите наблюдения над футболните ситуации са доста скромни и включват почти само най-знаменитите европейски колоси... изобщо не съм в течение на сума ти неща, вчера се оказа, че Деко бил вече в Челси (за мен вчера се оказа) - нямам никаква идея за какъв дявол им е, ама те сигурно си знаят... макар че е напълно възможно онази пропусната дузпа на Лампард (нали той беше!?) да им остане в историята за вечни времена... а май заслужаваха повече от Юнайтед, ама да де, каквото било, било...
Тази европейска вечер принадлежи на българските отбори - ще се пише история, ще падат глави на колоси... и не само на тях
А ако Левски (да използвам момента, че не ми е влезнало в сила самоналоженото ми вето да споменавам святото му име) вземе, че пак се издъни, то приемам предложения за следващ треньор... макар че на мен повече ми се ще да се започне със следващ собственик
|
|