Автор: PeterPAN
Дата: 18-09-08 08:59
Несъм много красноречив, но ще изложа само няколко неща които наблюдавам
За тях си женен без право на развод, ползваш не ползваш плащаш, нали уж тази такса мощност ти гарантира услугата по всяко едно време, ДА АМА НЕ
Това е просто поредния пладнешки обир, а сигурно е и мярка за ОТКЛОНЕНИЕ на вниманието от идващата финансова криза или кой знае какво още
Слушам ги от време на време как щял да свърши света и колко лошо щало да бъде ако ги няма, ДА ТАКА Е но ЗА ТЯХ САМО, на мен ще ми е много по добре БЕЗ ТЯХ, и без това ако имах възможност бих се отказал от услугите им ако можех
Парно съм ползвал тази година няколко пъти, показанието на единя топломер е на "0", другия е под "20" и всеки месец по 60лв. сметка, такса мощност, тола вода ,накрая още 150лв изравняване за топла вода, ясно е че лъжат но няма кой да ни помогне защото не ни се занимава и сме със ОВЧЕ и РОБСКО съзнание и манталитет, а и държавате е в играта защото си зима нейните 20% и си затваря очите, тези които милеят за НАС ПРЕДИ избори също, за никого не е тайна че се спонсорират от Топлофикации, Газификации и т.н.. ЗА какво мислите се скараха БатБойко и Румен Овч., закакво изгоря Вальо топлото,...
И Сега поредната наглост, спират на всички сгради в които има абонати със задължения, сутринта по БТВ-то коментираха, че имало или ще има спрени сгради и с по няколко длъжника!
Ще спрат топлоподаването, но таксата МОЩНОСТ няма да отпадне защото тя е по закон ползваш, не ползваш ПЛАЩАШ, ЯВНО ТОВА е целта
Скоро ще стане, както е в Боливия мисля, часна фирма има лиценз върху всичката вода и обикновен жител няма никакви права върху водата единствено да плаща лицензна такса за това че я ползва, независимо каква е тя, речна дъждовна и т.н. със закон е забранено да я съхранява. но това е друга тема![[smilie5]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie5.gif)
За всички е ясно че има доста други начини за отопление които излизат доста по рентабилни, в момента![[smilie24]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif)
Публикацията е редактирана (18-09-08 09:03)
|
|