Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Първата бета на Windows 7 – през декември
Автор: asahi   
Дата:   15-09-08 17:43

Копирано от Дневник.бг

Първата бета на Windows 7 – през декември

https://photo-forum.net/static/forum/2008-09/rzed6846.JPG
http://www.dnevnik.bg/shimg/zx500_550482.jpg

Първата бета версия на операционната система Windows 7 ще види бял свят през декември тази година. Ранните модификации на наследника на Windows Vista ще бъдат демонстрирани на октомврийската конференция Professional Developers Conference (PDC), както и в рамките на мероприятието Windows Hardware Engineering Conference (WinHEC) през ноември. Но публичните бета тестове на Windows 7 едва ли ще започнат преди средата на декември, макар избрани тестери вече да имат на разположение предварителни варианти с индекси М1 и М2 (Milestone).

Какво още съобщават по темата представители на Майкрософт

Отговори на това съобщение
 Re: Първата бета на Windows 7 – през декември
Автор: tonevjr   
Дата:   15-09-08 17:46

А някой знае ли какви ще по-големите промени спрямо сегашните версии на уиндолс?[smilie8]
Казват,че щяло да бъде коренно различно и нищо общо с досегашните...[smile]

Re:
Автор: danbi   
Дата:   15-09-08 17:51

Като нищо ще я базират на някой Линукс....

Колега днес ми се похвали, че сборил да си пусне MacOS на ASUS мико-лаптопчето. Заварихо го, седи и се пули, седи и се пули "ама... ама... то дори по-бързо от Убунтото работи... а с Windows-a изобщо не може да се сравни... как може да работи толкоз бързо на това компютче?!?! [smilie10] [smilie10] [smilie10]"

Ще му мине де... само да успея да го изтърпя днес, без да извърша предумишлено убийство.

Дата:   15-09-08 18:25

Хайде да ме свържеш с колегата да сподели опит. Щото и аз се грижа за едно Асусче 900

Автор: hayat   
Дата:   15-09-08 18:44

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: artmika   
Дата:   15-09-08 18:46

асахи, има доста инфо по темата в нета....ако искаш, мога да ти намятам достатъчно линкове.

Re:
Автор: danbi   
Дата:   15-09-08 20:32

asahi, утре е твой (след като го експлоатирам малко сутринта). [smilie24]

Автор: ALBIREO   
Дата:   15-09-08 20:37

artmika - има и други заинтересовани, така че без притеснения можеш да споделиш линковете с всички нас в тази тема. Благодаря [thankyou]

Дата:   15-09-08 23:39

Абе не е лесна работа да инсталираш Хакинтош през УСБ порт.

Дата:   16-09-08 00:16

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   16-09-08 09:07

асахи, кой каза, че трябва да е през УСБ ? [smilie10]

Дата:   16-09-08 09:10

На Асусчето върви всичко, което е подходящо за ресурсите му - Офис, Мозилка, Фотошоп ЦС3, Скайп, ПТГуи. Друго не съм пробвал.

ХР-то е олекотено с енлайт и се бутва от диска, не от УСБ-устройство.

Дата:   16-09-08 09:11

ми по същата схема ще бутнеш и МакОС...от диск.

Re:
Дата:   16-09-08 22:58

Автор: H.Kostov   
Дата:   17-09-08 00:05

Дам господата от компанията М$ ще направят поредният си опит с целокупното човешко стадо.Ето и малко истини за Vista и бъдещото изродче 7.Голям проблем с много програми и невъзможност за пълноценно функциониране на много устройства.Много излишна шарения и практически неадекватен/ужасен потребителски интерфейс.За кражбите от Linux относно интерфейса и шаренията няма да споменавам.То си личи ако си ползвал Убунту да речем.Уникална измама.Уж Vista трябва да е написана с изцяло ново ядро.Ново ама друг път.Използват си ядрото на Windows Xp.Истината е че по голямата част от инструкциите в това ядро са си от ядрото на windows 2000.Даже още като излезе първата версия на XP ядрото си беше чисто на Windows 2000 после малко го промениха за да замажат нещата.....Ако някой иска да спорим че vista е добра да заповяда.Използвах я 3 месеца и повече няма да я пипна ако не ми се налага.
Честно казано имам някакви надежди че може да я поправят малко тази каша дето я забъркват и у мен все още се тай едно смътно подозрение че с vista ще се случи както с Windows milenium,просто ще бъде леко прескочен и бързо забравен.Но за всеки случай ще си държа дисковете с Linux в предният джоб на лаптопа да мога бързо да ги вадя при нужда.

Автор: Kanonir   
Дата:   17-09-08 00:26

Интересно кога ли от Ябълката ще пуснат една версия на МакОс и за ПЦ [smilie3]

Автор: mongol   
Дата:   17-09-08 01:12

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.