Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ако сте се чудили как ли изглежда девойката от гърдите нагоре или обратното ;)))
Автор: Coincidentia   
Дата:   13-09-08 01:17

https://photo-forum.net/static/forum/2008-09/mdmr6790.JPG

Отговори на това съобщение
 Re: Ако сте се чудили как ли изглежда девойката от гърдите нагоре или обратното ;)))
Дата:   13-09-08 01:24

Това самичко си се е получило така, ама ме наведе на мисълта, че би могло и други интереснички комбинацийки между повече кадри да се получат.
Ако на някого му мине някоя джиджанка идейка, да я осъществи и сподели! [cool]

Re: Ако сте се чудили как ли изглежда девойката от гърдите нагоре или обратното
Автор: tonevjr   
Дата:   13-09-08 01:35

Сираков дълго време държа цяла снимка разделена на части на цялата страница...Не помня само кой беше автора от който тръгна идеята за такива работи [smile]

Re: Ако сте се чудили как ли изглежда девойката от гърдите нагоре или обратното ;)))
Автор: vga   
Дата:   13-09-08 01:38

май от special-a тръгна... и аз не помня вече.

Re:
Дата:   13-09-08 01:39

Идейно звучи, ама съм го упощил, може и да е било от преди "моето време" [smilie8]

Иначе допускам, че подобни идеи има от... хилядолетия примерно [smilie5]

Дата:   13-09-08 01:40

Не знам за Спешъла,но имаше един автор с по цели страници така...жалко, че сега ми изкочи името[smilie2]

Автор: ffwd   
Дата:   13-09-08 03:09

https://photo-forum.net/static/forum/2008-09/egpp0762.JPG
http://212.36.3.59/site_pics/102/c_1125426574_ff1.jpg

Заглавие: Ох на дядо
"Автор": tycoon

[beer] [smilie6]

Дата:   13-09-08 03:39

[smilie18] [smilie18] [smilie18] Много добро попадение, класика! [smilie24] [beer]

Автор: kingdomhearts   
Дата:   13-09-08 03:42

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: sail_away   
Дата:   13-09-08 19:45

Преди време някой беше постнал линк със страницата на един потребител, на която от всички малки тъмбнейли се образуваше портрет на майка с дете

Дата:   13-09-08 19:51

Това беше Сираков.[smile] ...но имаше и друг[smile]

Автор: Bili_Bo   
Дата:   13-09-08 19:55

SAIMAN [smilie24]

Дата:   13-09-08 19:58

уууу...верно,че беше саймана[smilie5]

Автор: Lalinda   
Дата:   13-09-08 20:34

Не, пък и гледам дами в тази тема не са се разписали...

За какво ли ми е как изглежда девойката от гърдите нагоре или от гърдите надолу или дори от гърдите... настрани?

Мерси. Не съм месар, че да я транжирам.

Така де, аз си падам по градския пейзаж.
[ezik]

Автор: nsirakov   
Дата:   13-09-08 22:12

ТЗ - юър САЙМЪН бе първоизточникът на идеята...

Автор: nsirakov   
Дата:   13-09-08 22:13

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=21232&ORDER=DATE&offset=60

Автор: OrLIndraGaNov   
Дата:   14-09-08 00:36

По-добро от тва на сираков

друго силно

Със "Следваща страница" и "Предишна страница" става.

Автор: svetalcho   
Дата:   14-09-08 12:32

Ама горните снимки не са една и съща кака

Автор: OrLIndraGaNov   
Дата:   14-09-08 13:17

Едно и също е, ама понеже броя снимки, добавени от автора след тия чудесии, не е кратен на 15 трябваше малко да се изнасили системата та да покаже като `ората.

Автор: svetalcho   
Дата:   14-09-08 13:22

не аз имах в предвид най-първите снимки на мацката с въжето

Re:
Дата:   14-09-08 14:18

[smilie5] svetalcho, ама разбира се, то всъщност в това беше майтапът и затова сложих и ;))) - защото горната случка е изцяло случайно получила се [smilie24] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.