Автор: d256h
Дата: 09-09-08 08:33
То през Щатите се минава за да станеш Президент и на Бългрия.
Как ще делкаме:
1.) В делкането имат право да участват всички форумци регистрирани преди Август 2008г;
2.) За дялово участие и дума не може да става, но все пак разпределението ще става на база 'брой постове'. Колкото повече постове има един форумец, толкова повече от далаверката ще пулучи. На мен ми трябват хора бърборещи, а не мълчащи снимачи дето само кинти и изложби правят!
3.) То е ясно, че запазени места има за няколко човека (Вие сами знаете кои са, когато усетите липсата им в Петък, че не са пуснали нова тема) :)
4.) Трябва ми жена за началник в 'Агенция по подкупите', много важна институция, без която не може! (Може и бивша съдийка);
5.) Ще преустроя системата за ръководство, като ще има само две министерства - 'Министерство на Здравето и Мин. на АртЪ. Към първото ще спадат бившите Мин. на отбраната, здравеопазването, образованието, културта, външно, вътрешно, земеделие и т.н.
6.) Всеки форумец има право да УОЪглави Агенция, по каквото той си избере с максимални права за взятки, гепване и злоупотреби, като единствено изискване за да остане на поста си е, да ми превежда по сметка за всяка отделна акция по далаверка - - 2лв.
7.) Всички снимащи на лента, няма да ми плащат за своите далавери 1/12 от годината, щото са на изчезване, а трябва да ги има, иначе няма, от какво после да си правя разделителчета и да си отбелязвам страничката в книжката, която чета..
8.) Бегемот - Министър на АртЪ със шофьор Румен( но само ако си е платил здравните осигуровки в Германия)!
9.) Стоев и Нави да се разберат, кой ще командва и продава Канон, Никон и Ломо в България иначе, няма да са на ръководни постове до раждане на второ дете!(трето)
10.) Императора-консултант в агенция 'Голама далавера на Президента', но под контрола на Бегемот!
11.) Много разчитам на Иван, Ахметдтдт, Сергей и мъцалото да си свършат работата до край, за да създадат достатъчно революционна настройка у БГ, за да бъда избран за Президент!!!!
==============================
Ъъъъ,, ..//**5%##@@)
Честит празник 9.09.2008
|
|