Автор: Todd
Дата: 31-08-08 09:48
Тема за нашите и чуждите...
Автор: Naya
Дата: 30-08-08 23:21
Чета си аз в основния форум, попадам на интересна тема за фотография - книжки, линкове - все хубави и полезни неща и в един момент някой изявен съфорумец си драска на маймуница, спами, после вотори, трети, а реакция никаква (дори и от най- изявлените защитници на българския език, които също се включват във въпросната тема).
Да си призная - дразня се леко.
Яви ли се някой "нов", пишещ на латиница - изяждат го с парцалките не, ами и с долните гащи дори... ако е от "нашите" обаче - проблем НЯМА, лафим си с него и успяваме да му четем смс-ицата
Просто тема за размисъл.
Това е до манталитета на народа......едно от нещата което е докарало държавата ни в говната !!!!
Наши и ваши .
Аз на майка ми писанията не бих чел ако са написани по някой от измислените азбуки !!!
Това е моито правило- на маймуница и СМС-сица не чета !!!
Кой не му харесва - ебал съм го !!!
Там де е български форум , ще те четат българи и искаш да те разберат - ми пиши им на монголски !Или суахили !!!!
Краставици на търкалета !!!!
Или не ти пука дали някой ще прочете написаното????
Като ще пишеш на латиница - давай на англииски , немски ,френски или чий там поклонник си !!!
Поне ще ти отива !!!
А оправдания за неписането бол.....ама и тях не ги чета !!!!
Другото е дрън дрън !!!
P/S - да сте видели французин да пище на кирилица в техен форум ???? Другото де написах след този ред го затрих щото става дума за измикяри ,гъзолизачество и други неподходящи за рано сутрин в неделя писания ...
|
|