Автор: PeterPAN
Дата: 30-08-08 21:26
На който помогне с идея как дареша следния компютърен проблем:
Ще се опитам да го опиша възможно по подробно, проблемът е сленият:
Значи след като се включи УСБ Флаш Диск, Windosw XP казва че инсталира драйверите и устройството е готово заупотреба
но не се ВИЖДА в МайКомпютър, от диск мениджър след като му се даде Asign Drive Leter, устройството продължава да е недостъпно под Windows, интересното е че устройството в този случай е достъпно от ДОС Промпт, като се напише буквата му (Например Х:), под Windows също е достъпно по следния начин \\127.0.0.1\X$ или от Диск Мениджъра като се кликне върху партишъна и се даде ОПЪН или БРОУЗ
Също така устройството не може да се форматира ДискМенджъра с формат партишън(дава грешка partition not enabled, restart to enable(но непомага ) ) а единствено от ДОС Промпта
Свалих една ютилка с която може да се забрани или разреши използването на УСБ Диск, но нестава и с нея
Това пробвах какво ли не, прочетено от форумите, от изтриване на всички неактивни скрити устройства, преинсталация на драйвери и т.н..
Поощрителна награда половин каса бира, ако някой ми каже начин скрипт, бат файл с който да мога принудително да присъединя буква на устройството
Наказателна 1 (една) каса бира на който предложи преинсталация на Windows
Айде ВИЕ СТЕ!
Гаранция за изпълнението на условията за каста бира и поощрителната награда от половин каса бира, е името ми който ме познава знае че съм сериозен и си държа на думата, може да забавям но не забравям и каквото съм обещал си го изпълнявам!
За наказателната награда не мога да гарантирам по никакъв начин оставям на самосъзнанието на спечелилите я форумци и тяхните познати да съблюдават изпълнението и!
Удобно място за изпънение на награждаването ще е някоя форумска С БИРКА
Темата е сериозна и се надявам да намеря решение или идея оято да ми помогне да реша проблема
|
|