Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За Бургазлии ....
Автор: DidiAndreeva   
Дата:   24-08-08 22:51

Представям на вашето внимание един проект, който цели издирването, написването и съхранението на истинската история на град Бургас. Първата книга е реалност, автора обаче има желание да задълбочи и продължи изследванията си. За период от 6 години, в които е събирана информацията за първата книга са били открити много интересни факти за града, които обаче има нужда да бъдат доказани от различни източници. Има призив за помощ от кореняк Бургазлиите , дано и сред нас има такива, които могат да помогнат с информация. Благодаря ви за интереса предварително. [smile]

Проекта

Отговори на това съобщение
 Re: За Бургазлии ....
Автор: belll   
Дата:   25-08-08 08:50

Петър Генчев спомена, че в библиотеката имало невероятни неща за Бургас, още отпреди век.... Включително и доста снимков материал! Той беше впечатлен от видяното, надявам се и на Вас да Ви е от полза!!!

Дата:   25-08-08 19:31

Ако имаш повече инфо ще те помоля да го пуснеш на имейлите , посочени в сайта. [smile]

Публикацията е редактирана (25-08-08 19:32)

Автор: kirile   
Дата:   25-08-08 19:50

диди, старо [ezik]
но евала на митко продължава да събира материали
с каквото можем да му помогнем ще е добре

Автор: danbi   
Дата:   25-08-08 19:52

хрумна ми, че във всяка регионална библиотека се полага да има отдел "Краезнание". Общо взето, единственото място, където се съхраняват архивите на региона. Поне на публичните неща.

Преди години, от този отдел на библлиотеката се пръкнаха чудесните фотоси за проекта Стара Варна.

Дата:   25-08-08 19:56

Кириле, знам че е старо, аз бях един от първите собственици на книгата [smile] , но "борбата" му продължава. Скоро стана дума за това и просто ми хрумна , че тук може да има хора, които могат да помогнат с нещо . [smilie24]

Автор: georgi969   
Дата:   25-08-08 19:58

В Бургас краезнание е в отдела до Вардар,до клона на ДСК.
Не ме питайте кави са условията да разгледате и/или копирате от снимките.

Дата:   25-08-08 20:04

Данби, тези архиви са преровени, всичко от там е използвано. Идеята е да се разшири обхвата на изследването и да се допълни първото издание [smile]

Автор: danbi   
Дата:   25-08-08 21:35

Диди [smilie24] радвам се, че не са останали забравени.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.