Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
аз я видях в амстердам преди около две години.Гай Бурдин( ) е имал "особено" отношение към моделите си;)
изобщо един от любимците ми.биографията му е много интересна
Ахам, те са много интересна агитка модернисти по онова време- и художници , и фотографи, и философи- и всичко в едно. Вьобще търсения на всякакви нива , под всякаква форма!
Ман Рей хубаво ги е портретувал, обаче не мога да намеря негови снимки, по-големи от пощенска марка с изключение на т.нар. "rayographs":
http://www.geh.org/amico2000/htmlsrc/manray_sld00001.html
Ако някой може , да даде линк.
да ми се чуди човек- кьде сьм трьгнала с тия фотки ... .
Колко по-интересно е да си споделим какво сме яли, кьде... дали носим сандали с чорапи... колко сме / или май не ссме / готини и забавни... мда , мда
Бях впечатлена! Голям късмет извадих. На летището си взех културен гъйд с карта за транспорта и пишеше текущо какво има, та така видях и за фотоизложбата и ми стана интересно. Чудна къща и всичко в духа на артовското