Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Прибирaм се от Виетнам...
Автор: shyster   
Дата:   21-08-08 07:58

Крийте кучетата...
Ако може някой да ми препоръча квартал, където има повечко бездомни... Става въпрос за Пловдив.

Отговори на това съобщение
 Re: Прибирм се от Виетнам...
Автор: Георги   
Дата:   21-08-08 07:58

охааааа богата работа [smilie18] [smilie5] [smilie5]

Автор: seymour_sz   
Дата:   21-08-08 09:43

Бегай у столицата, има шанс Бат Бойко да те направи почетен гражданин! [smilie18]

Автор: ejko   
Дата:   21-08-08 09:44

идвай..., чакаме те...! Никога няма да останеш гладен[smilie24]

Автор: tnt   
Дата:   21-08-08 09:53

в Пловдив няма. Мини на котки [smilie23]

Автор: jekopj   
Дата:   21-08-08 10:02

В Пловдив свободни за консумация кучета се намират само в ромските квартали.В останалите не съм виждал това меню от години...за твое съжаление...[smilie25]

Re:
Автор: dtv   
Дата:   21-08-08 14:36

и как ти се видя Виетнам?
във всякакви аспекти
питам, щото отзивите от тези части на света са много противоречиви.едни не харесват и са нещастни, че ги възприемат като нашественици.други твърдят, че Виетнам цъфти и процъфтява в момента, щастливи са и се забавляват в свободното време с водни ски по Меконг, Вагнер и напалм [smilie5]
ако си забелязал друго освен кучетата де [smile]
други кучета не мога да ти обещая, но мога в замяна на информацията да ти дам моето куче...да го погледаш малко, не да го ядеш [smilie5]

Публикацията е редактирана (21-08-08 14:46)

Re: Прибирaм се от Виетнам...
Автор: Lalinda   
Дата:   21-08-08 14:44

dtv,
Научните институти поне не приличат на българските, а на западноевропейските.
Отзивите на колегите ми са отлични. Снимките, които ни показаха - също.
Чудесна природа, въпреки напалма.
[smilie24]

Е, имало малко пренебрежително отношение към бялата раса, но нима у нас няма към жълтата...
[smilie5]

Автор: itilien   
Дата:   21-08-08 15:24

Eдин цитат от пътеписа на един пътешественик:

"След около 3 седмици престой във Виетнам и аз вдигнах бялото знаме. Не успях да се преборя с проблемите на междуградския транспорт, а освен това и постоянното пазарене (то не бе пазарене, а кървава битка) създаваше главоболия. Навсякъде по света добрият търговец поставя оборота на първо място и пада на нормалната си цена, когато покажеш че я знаеш. Но тук търговците вместо печалба искаха явно само да мерят сили с чужденците и основната цел за тях бе - да те изкарат глупак. Не мога да си спомня колко пъти съм се разбирал предварително за някаква цена и после е трябвало да я отвоювам наново. В Хуе примерно купувах закуски на една и съща сергия, но там на смени продаваха и баща и майка и двете им деца, така че отделях по 15 убедителни минути ежедневно за всеки от персонала. Когато те вече ме научиха трябваше да поемам за следващия град, където всичко се повтаряше наново и наново. Реших, че дори и да успея да разгледам всичко набелязано, ще трябва да потроша хиляди нерви, минути, пари и усилия. Потеглих към Лаос и разбрах как са се чувствали американците, напускащи страната през 1975 година."

Автор: solo5   
Дата:   21-08-08 19:38

или не си ходил във Виетнам или се майтапиш за кучетата [ezik]
кучета са яли в миналото някои от северните племена там, другото е митове и легенди [ezik]

Автор: dtv   
Дата:   21-08-08 22:49

тюх, явно във Виетнам няма друго освен кучетата [smilie5]

itilien [smilie24]

[smile] Lalinda,
същото подочух.но понеже информациите идват от хора пребиваващи в по-особени условия, в известен смисъл преференциални, искаше ми се да чуя и други. както и да е. със същото снизхождение и предубеждение подходих когато чух "заминавам за Виетнам", но явно Виетнам вече не е това, което е бил в представите ни.
за напалма е шега, ползвахме я като довод в подкрепа на убеждаванията "не заминавай за Виетнам", за щастие е само част от миналото и филмите [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.