Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 2 златни/2 рекорда - 8 златни/6 рекорда
Автор: fundamental   
Дата:   20-08-08 17:45

Майкъл Фелпс - Юсеин Болт..... понеже сега коментаторите си позволиха да омаловажат плуването, след като Болт наистина надмина и себе си, счупвайки св. рекорд на 200м. ( принадлежащ на Майкъл Джонсън от преди 12 год. )...... та как ми слите вие, има ли база за сравнение и кой е по велик ?[smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: 2 златни/2 рекорда - 8 златни/6 рекорда
Автор: Tekumze   
Дата:   20-08-08 17:48

И двамата са добри.....

Но медалите са си медали...... М.Ф. [smilie24]

Дата:   20-08-08 17:53

Просто ми е интересно как мислят и други хора, затова пуснах темата... имах задочен спор с приятел, да не кажа епичен [smilie5]
Забравих да вметна, че Фелпс, има 2 златни/2 рекорда в щафетата, ако е от значение за някой, да го изпреваря ... [smilie21]

Автор: sunnyshot   
Дата:   20-08-08 17:55

ами и двамата са еднакво добри в спорта, всеки в своята дисциплина...

Michael Phelps е най-бързия плувец на планетата за всички времена.

ето тук разни клюки от клюкарски вестници - как Майкъл Фелпс не говорел с баща си:

http://www.nypost.com/seven/08202008/news/nationalnews/dads_deep_divide_with_swim_king_125247.htm

и за рекорда на Болт от Джамейка:

http://breakingnews.nypost.com/dynamic/stories/O/OLY_ATH_MENS_200?SITE=NYNYP&SECTION=HOME

Публикацията е редактирана (20-08-08 17:59)

Автор: Славов   
Дата:   20-08-08 18:01

Майкъл Фелпс [smilie24]

Автор: Coincidentia   
Дата:   20-08-08 18:15

Фелпс е нещо нечувано в спорта, трудно е изобщо за когото и да било да се сравни с него...

Ето тук има едно допитване на Евроспорт за най-великия олимпиец на всички времена -
http://eurosport.yahoo.com/olympic-games/pollresult.html?poll_id=38340&wv=1

Половината народ смятат точно Фелпс за такъв и с право.
А ако и след 4 години е във форма [smilie5]

Без изобщо да подценявам Болт все пак мнението ми е, че за да бъде нещо подобно на Фелпс, трябваше да бъде толкова разнообразен и като стилове - не само да се беше пуснал и на 400 метра, но примерно и да бяга с препятствия или като Карл Люис да печелеше и дългия скок.
Всичко това, разбира се, не е много типично за атлетиката, там специализацията е по-голяма...

Та, много евала и на двамата, но определено Фелпс е баш звездата и феноменът не само на тази олимпиада [smilie24]

Дата:   20-08-08 18:29

Coincidentia мислим по един начин [beer] [beer]

Дата:   20-08-08 18:44

[smilie5] fundamental [smilie24] [beer]

А, бай дъ уей и лекичко офтопик, не намирам никакво инфо за волейболните мачове, не трябваше ли да бъдат днес [smilie11]

Дата:   20-08-08 18:50

паднахме 1:3 от Русия... другите гледай спортал.бг има всичко вътре [smilie2] [smilie8]

Дата:   20-08-08 18:55

Аха, аз по други сайтчета се информирах...
Ами, да де, не бих казал, че съм изненадан, колкото - толкова...

И какво интересно остава до края на олимпиадата, вероятно колективните спортове [smilie8]

Дата:   20-08-08 19:06

да финала при футбола, волейбола полуфинали.... тва ще гледаме [beer] [beer] [beer]

Дата:   20-08-08 19:14

Да де, за баскетбола този път явно американците няма да се излигавят, та ще си вземат своето.

При футбола май Аржентина, за волейбола хич не знам [smilie8]

Автор: apollo   
Дата:   20-08-08 19:15

Между другото имайте на предвид че лекоатлетите и плувците не се обичат много много [cool]

Явно заради претенциите кой спорт е по велик/което е лишено от логика защото човекът е създаден да живее на сушата и всичките му основни движения са застъпени и изразени най ярко в атлетиката/[smilie24]

Дата:   20-08-08 19:31

Хм, аз пък досега не съм чувал да има някаква кой знае колко сериозна неприязън между плувци и лекоатлети [smilie8]

А иначе не малка част от атлетическите дисциплини са доста лишени от логика, особено мятаници на разни странни уреди като гюлета и дискове, някакви скоци с пръти [smilie5]

Иначе явно конкуренцията е заради факта, че точно плуването и атлетиката са някак най-основните спортове на олимпиадите, ама все пак си има място за всичко [cool]

Автор: Bobib   
Дата:   20-08-08 20:12

Велик е Майкъл Фелпс, ама друг път!
Без химиците, които го зобят с допинг като коледно прасе, ще постигне подобни постижения, ама "Кога му цъфнат налъмите"!

Дата:   20-08-08 20:51

[smilie5] Айдеее, лумпеният, дето кой знае какво е зобила майка му по време на бременността, пак се изказа много "подготвен" [smilie5]

Дата:   20-08-08 21:10

Coincidentia [smilie18]

Мятаници на някакви странни уреди [smilie10]

Гюле - тласкане
Диск и чук - мятане
копие - хвърляне

... тласкане, мятане или хвърляне - това са едни от основните силови движения, които човек прилага в ежедневието си/а какви уреди искаш да използват... може би чували с брашно или цимент/ [smilie24]

Овчарския скок не е никак смешна дисциплина/вземи един прът за овчарски скок в ръка и каквото и да направиш с него ще е категорично неуспешно а изпълняващият смешен/... не питай каква координация е необходима за да го направиш като хората[smilie18]

Еее ВИФ-аджия лекоатлет съм и ми личи [smilie18] [beer]

Дата:   20-08-08 21:16

Coincidentia, зомбиран като американците ограниченяк. Гледай какво казват специалистите, чети...ама явно ти си от поамериканчените зомбитата, които са загубени окончателно!? И в темата за агресора Саакашвили го доказваш!!! Жалък си!

Дата:   20-08-08 21:17

[smilie5] Абе, аз също се подвизавах малко във ВИФ, макар и със съвсем друго нещо, което е още по-странно от еволюционна гледна точка - футбол [smilie18]

А плуването е нещо, което огромна част от човечеството е вършило - все пак повечето хора живеят край вода...

Та, спортовете са странна работа по принцип, не е задължително да имат кой знае колко сериозна връзка с нормалността... иначе би трябвало да има дисциплини надспиване (прекарваме си 1/3 от живота в спане [smilie18]
Също гледане на ТВ, цъкане на клавиатура, местене и кликане на мишка, такива ми ти работки [smilie18] [beer]

Дата:   20-08-08 21:25

[smilie18] Айде, изля се неограничеността, специалистите какво казват, че са зобили родителите ти [smilie19]

Дата:   20-08-08 21:29

Ха ами така е. Примерно нашите спортисти в момента практикуват разглеждане на забележителности в Пекин и ако имат време - Китай!

В свободното си време се осират на поразия/малките изключения са [smilie24] иначе останалите особено атлетите направо ме дразнят с жалкото си представяне и безсрамни опрадвания/[smilie8]

Дата:   20-08-08 21:30

Казват, че си зобил ти американска пропагандна, заличаваща личноста помия![smilie19] [smilie19] [smilie19]

Публикацията е редактирана (20-08-08 21:32)

Дата:   20-08-08 21:35

[smilie5] ЛичностТа (две "Т"-та, бугарино!)

А за българските спортисти не знам, бая слаба олимпиада им се заформя явно, ама всеки колкото си може, вероятно е донякъде и въпрос на поколения.

А и до изливане на всички ресурси на държавата, както явно е в Китай.

Дата:   20-08-08 21:42

Случайно да си чул от твоите американци, че от 1956г до 1972г. зобят американските спортисти с нов за времето си допинг, който не е в списъка със забранените?! Не знаеш?![smilie18] [smilie18] [smilie18]

А можеш ли поне за момент да помислиш колко вещества за подобряване на резултати имат и САЩ и Китай, които дават на своите спортист, и които не са в списъка със забранените?!
Не ми отговаряй! Ти си ясен...

Дата:   20-08-08 21:46

Не, ама съм чувал, че никой не е стъпвал на Луната и съответно така и не знаем дали Земята е кръгла [smilie18]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.