Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Защо не сте ловци ?
Автор: Henaro   
Дата:   19-08-08 09:52

Аз лично.
Защото прекалено много харесвам живите същества за да ги убивам.............
Защото съм осъзнал ,че биосферата е достигнала повратна точка в оцеляването си и аз съм част от нея.....................
Защото не се правя на голям мъж за чужда сметка - избрах екстремните спортове ,заради чистота на действието ,заради тръпката и най-вече заради преодоляването на собствените ми граници в битката със себе си............
А Вие защо не сте ловци?

Отговори на това съобщение
 Re: Защо не сте ловци ?
Автор: BOriSoFF   
Дата:   19-08-08 09:53

Щото нямам пушка

Re:
Автор: Cristinel   
Дата:   19-08-08 09:55

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   19-08-08 10:00

Една много вярна приказка- не прави на другите това, което не искаш да се случи на теб ...

Автор: tnt   
Дата:   19-08-08 10:03

защото не мога да допусна, че бих могла да отнема живота на кое да е животно...
Толкова е просто

Автор: Henaro   
Дата:   19-08-08 10:07

За някои не е ...

Re:
Автор: danbi   
Дата:   19-08-08 10:20

Нямам мотивация. Това най-вече. Но също така не виждам защо безсмислено да отнемам живот.

От друга страна пък съм риболовец. Понякога ми е жал за рибите, които умират, понякога не. Иди разбери...

Re:
Автор: jjivi   
Дата:   19-08-08 10:27

Здравейте. Извинявам се че поста ми не е съвсем по темата, но нещата не винаги са само в черно и бяло. Това мило, сладко и любвеобилно 200 килограмово животинче по долу тероризираше едно малко трънско селце в продължение на няколко години.
Така, че ......понякога помага.
http://photo-zona.net/images/user61699/album14894/large/1219129515_hjgv0228_LastScan.jpg

Дата:   19-08-08 10:28

интересно...глигите му не са особено големи [smilie8]

Дата:   19-08-08 10:30

Много са каменисти нивите там, сигурно затова...

Re:
Автор: Chitsujo   
Дата:   19-08-08 10:31

Jjivi, ей сега те изядоха с парцалките [smilie18]

Дата:   19-08-08 10:35

Нема да са плашите.... ша са браниме..[beer]

Автор: matataupa   
Дата:   19-08-08 10:41

Малко ловци познавам, наистина отговорни и добре запознати с материята. Стопани на земята, която обикалят.

И тия хора според мен са със сериозни заслуги да има още лисици и сърни по планините.

Другото са паплач. Чалгари с пушки.

Те броят ли се към ловците?!?[smilie8]

Точно колкото и ФФутболистите, певците, политиците ни. Само дето от последните 3 напоследък истински няма... от ловците все още, но не за дълго!

Аз не съм ловец, защото нямам познанията, времето, а може би и любов и желание към природата не ми достигат. То на картинка всеки обича сърнички- я 10-15 киломентра по баирите в гадни условия, за да заредиш хранилка или да отстреляш болно животно. Не всеки го може и го иска[smilie7]

Дата:   19-08-08 10:47

matataupa [smilie24] [smilie24] [smilie24], точно така е...

Дата:   19-08-08 10:47

така е Мато!

Дата:   19-08-08 10:49

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: vladomatev   
Дата:   19-08-08 10:50

matataupa [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Аз съм ловец и обичам животните не по малко от неловците ...

Автор: ejko   
Дата:   19-08-08 10:51

matataupa искам те за жена[smilie24]

Дата:   19-08-08 10:53

чшшшш, Кристенеле,

с шнорхел моеш ли да плуваш[smilie5]

Имам един свободен[smilie18]

За справка заглавната страница на профила ми- снимката[smilie7]

Автор: mun4o   
Дата:   19-08-08 10:59

Трета поредна година откриването на ловния сезон ме заварва да снимам сред природата на едно и също място в Природен парк "Русенски Лом". И трите дни си приличат като две(три) капки вода: пукотевица от ляво, от дясно, отпред, отвсякъде. По-обед някъде военните действия приключват и още след малко от близката гора (разбирай дебела сянка) започва да се носи попфолк и нещо от сорта.В тези три еднакви дни на едно и също място не можах да видя и врабчета. Всичко живо се беше изпокрило вдънземя. Представям си само, на какъв стрес се подлагат животните наоколо. Но миналата година и аз бях с присъхнала уста за малко: отнякъде се изсипа една група от трима ловджии и едно 7-8 годишно дете. Бях на 30-40 метра от групата, когато детето вдигна една пушка срещу мен и наужким почна да гърми с уста "джиш-джиш", но с пръст на спусъка. На другия ден след откриването на лова съм правил едни от най-добрите си фотографии на птици и диви животни.С всяка измината година започвам да изпитвам все по-отрицателни чувства към всеки с ловна пушка, ако и да е стопанин на земята си.

Re:
Дата:   19-08-08 11:02

"Ловджиите" са два вида - ловци по душа и месари. Жалкото е че вторите като че ли станаха повече. Сигурно защото месото поскъпва напоследък. Наистина е жалко...

Автор: ejko   

баси сатанинското дете...! Аз ако бях щях да ги арестувам и тримата с все детето..., ще ме стреля. Граждански арест и после арестантски бой. За детето бой с лукче в устата....

Re:

Да не сме били ние, че малката мноу се кефи на пушки- последния път бяхме трима:)

Автор: Amigo   
Дата:   19-08-08 11:08

за съответна сумичка всеки може да стане "ловец" - това го знам от надеждни хора, а и на мен са ми предлагали [cool] и със сигурност е пълно с разни митничари, футболисти и какви ли не чалгари с пушки, както вождът отбеляза [cool]

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.