Автор: vladomatev
Дата: 18-08-08 18:17
Еми да взема да я цитирам тогава:
трябва да си много .... парче за да пуснеш такава тема ТУК и да очакваш да те потупат по рамото!
Ненавиждам пиянските ви "ловни" дружинки,накичени с "трофеи" по коланите или набучили животински глави в хола си!!!
Хич не ми пука за членският ви внос!!!
Пука ми за сълзите в очите на сърната и последните й гърчове!!!
Онези лисичета,дето уж си се опитвала да спасиш..щяха да са живи ако не сте опукали майка им!!! Страхотни сте,евала!!!
Не разбирам и едвали някога ще разбера желанието ви да стреляте по беззащитни същества!Комплексарщина и малоумие е това за мен!!!
Ако толкова искате адреналин - намерете си по-хуманно занимание!!!
ПП: Здраво стискам зъби и се надявам,че съм успяла да спазя "добрия тон"..че ми идва да избълвам...!!!!!!
Chitsujo, какво правя ли - ами най-доброто - не ги убивам!
Chitsujo ,не знам за captainme ,но на мен определено ми стиска ако те видя да те опердаша! Ужасно обичам такива като теб,ама УЖАСНО!!!
Айде сега ходи се гръмни сама,че да ми спестиш разкарването!
със всеки свой пост доказваш думите ми,че ловът е за малоумни и комплексирани "хора"..
Chitsujo , една такава "видна дама от форума" може да ти разбие устенцата затова,дето й казваш ,че "лае"
И така ....не попирах всичко има го в темата...и темата си беше екстра докато не започна да се зъбиш ....доста често се случва в твойте теми ....кажи ми сега за злобата колко сам прост и колко съм злобен
|
|