Автор: navy
Дата: 14-08-08 19:42
Крушунските водопади!
Всеки изпада в див възторг и екстаз при тяхното споменаване
Всеки иска да отиде там и кара другите да ходят...
Било райско местенце... е, може и да е.
Отидох
Повече няма да отида
Много хора виждат това, което искат да видят и същевременно и се самонавиват.
Та пъвро за философската страна на темата...
Да, мястото е хубаво, но преекспонирано.
От излишни емоции... ходил съм на много реки с много красиви моменти в тях. Като усещане, като излъчване, като визия...
Крушунските водопади са едно малко феноменче наистина.
Обаче е ТОООЛКОВА ПРЕНАСЕЛЕНО! Толкова човешко присъствие има там ДОРИ и да няма хора!
Природата се е СГЪРЧИЛА между многото пътеки и мостчета, между толкова прахоляк и клони, земята е така утъпкана, че няма накъде повече! Природата между тези човешки белези имам чувството че протяга рахитични кокалести ръце...
И сега идва народа!!!
МНОГО НАРОД!
А бях там в сряда.
Казват събота и неделя било много много по населено.
Боже Майко Мила Господи
Та аз ако си харесам някой кътче нямам дори МИНУТА, без да дойде групичка, да ме бутне - може ли да минем... а след малко някой друга се връща и там е толкова ТЯСНО ТЯСНО ТЯСНО, че ми идва тия туристи дет се буткат да ги намяткам в реката
Усещането е като в супермаркет
И всеки идва да се отчете, всеки трябва да се снима с всички водопади и какво ли още не...
Имаше и група цигани, които си носеха в турбички хляб, чесън, кренвирши, бира... като се наплщскаха и почнаха да се гонят по водопадите
И навсякъде викове, възгласи, красъци...
Адски преекспонирано емоционално...
Природата се гърчи
Сега фотографската страна на въпроса...
Ами всички снимки на тези водопади, които ги показвате никак не приличат на това, което е там
Ама никак никак
Аз дори нямах мерак да извадя фотото
Ама изобщо и не го извадих
Реших да се махна по скоро от това жегаво място. Да, уж си край река, но е жега... както и да е...
(върха на кича беше да гледаш и как куцо и сакато гледа по бански да се цопне в някой вирче...)
Та на тръгване минах през едно заведение... МААРАТА.
Безвкусна кухня, отвратително обслужване, туркинята щеше да заспи, докато ми носеше салатата...
Както и да е... веднага след това бях настъпал газта (въпреки настойчивия глас на Невена от ИГО8, че се движа с превишена скорост...) и отпрашил отново към Троянския балкан
|
|