Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Птички и Макро
Автор: dimaldim   
Дата:   13-08-08 09:37

Кажете в София някъде хубаво място за снимане на птички и макро :) И съответно как може да се стигне до там. Благодаря ви ;)

Отговори на това съобщение
 Re: Птички и Макро
Автор: IvoZafirov   
Дата:   13-08-08 09:40

Драгоманско блато. На 40-ина км от сф. Люлин, пътя за Калотина и си там за 20 мин.

Водни кончета сега с лопата да ги ринеш за макро, а и пилци има бая, но искат криене

Дата:   13-08-08 09:54

@IvoZafirov, Знам го Драгоманското блато, все пак в момента съм в гр.Драгоман [smilie5] . Говоря принципно за София.

Автор: Danisima   
Дата:   13-08-08 10:03

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   13-08-08 10:07

@Danisima По принцип да, но са предимно водни, но на Драгоманското блато знам че има и 1 огромен смок ( Да, виждал съм го, даже съм го пипал - много е дружелюбен) ... Ако не са го убили де , защото бяха 2 и единия го гръмнаха [smilie23] [smilie2]

Re:
Автор: Danisima   
Дата:   13-08-08 10:13

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   13-08-08 10:22

Димо, е ти щом на драгоман не щеш да снимаш , а искаш птички в софия. То не, че няма, но са от другите птички - без "т"

За софия се предавам. Освен южния парк и зоопарка за други места не се сещам [smilie8]

Аааа може и по Витоша да хванеш нагоре или пък да отскочиш до Богровските кариери или около Панчарево

Автор: zhbuts   
Дата:   13-08-08 20:55

Челопечанското езеро - бели чапли, корморани, мишелови, малки водни бикове, лиски..

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.