Автор: matataupa
Дата: 04-08-08 21:26
http://212.36.3.59/site_pics/184/e_1217833064_SNC19.jpg
Снимката няма почти нищо общо с темата, просто ям диня и като я видях отдясно...
Остайте това, за Границите... я споделете нещо, което Ви се случи напоследък и ви накара да прекрачите отвъд границата, каквато и да е тя,който и да я е поставил.
Разбира се, не става дума само за негативни емоции- макар че е ФФ Клуб, може и нещо хубаво да е...
От диня не може да се напие човек, нали
Един негативен пример, ей така ми хрумна, рядко се нервирам, ама много рядко, но вчера един мургавел ме засече на кръстовището на Борис и Гоце Делчев- пресече на червено и то не просто пресече, ами пресече ритайки някво одърпано хлапе... такава майна му теглих сосна, че после няколко минути не можах да спра да се хиля...щото аз по принцип не псувам хора, по скоро нещо ненасочено, нещо като "мамка му"- във всичките му северозападни форми...а те са доста де
и малко по малко, докато си скучая и ям диня се замислих за Границите и ей я поредната тема( мноу съм станал активен напоследък)
Сега си пускам Оцеан'с Трилогията някак си представям, че няма кой да се включи по темата...ще е жалко, ако и други ги е натиснала тая скука, умора и досада, както мен напоследък...
Трябваше и аз да ида на море
|
|