Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Зъби
Автор: J0R0   
Дата:   05-08-08 20:14

По повод конкурса на НГ, реших да си прегледам кадрите с хора. Като ходя тук и там из Родината щракам разни хора, чакай да видя, викам си, дали има някой кадър който да става, да олицетворява българина...
И като ги гледах изведнъж ми направи впечатление нещо което не бях забелязвал досега - зъбите на тези средно статистически европейци на средна възраст.
Случайно улавяни в кадър.

18+

(също така не е за хора с изтънчено чувство за красота)

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_BLOG&BLOG_ID=42

Отговори на това съобщение
 Re: Зъби
Автор: matasel   
Дата:   05-08-08 20:16

Ти голям зъбар си бил[beer]

Публикацията е редактирана (05-08-08 20:16)

Автор: navy   
Дата:   05-08-08 20:17

тва на българи [smilie8]

Автор: val2007   
Дата:   05-08-08 20:25

J0R0 написа:

> По повод конкурса на НГ, реших да си прегледам кадрите с хора.===========>
> (също така не е за хора с изтънчено чувство за красота)
>
> http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_BLOG&BLOG_ID=42

А защо не отиде да снимаш Зъбите на проф. Вучков примерно?!?
Той не е ли българин? [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: alsash   
Дата:   05-08-08 20:29

то така не са само зъбите.....[smilie2]

Автор: мара   
Дата:   05-08-08 20:42

жореееее, жоре[smilie18] аз рекох, че за "бабини зъби" ще питаш нещо...ми аз имам едни такива снимки(требе ги изрова, на хартия са) на едни, дет са около 35 и малко нагоре. бетер са...щот човекът за тва не му се харчи....[smilie5]

Автор: stoyan_5   
Дата:   05-08-08 20:43

Жоро,
Тези всичките като първолачета бе![smilie5]
Първолачетата са така - все като се усмихне някое ще видиш депка ...

Автор: sunnyshot   
Дата:   05-08-08 20:44

https://photo-forum.net/static/forum/2008-08/visa3732.JPG
http://photo-zona.net/images/user61446/album14204/large/1217958128_knno2794_X3949029.JPG

[smilie24]

Автор: J0R0   
Дата:   05-08-08 20:46

Имаше една статия във вчерашния "24 часа" на подобна тема.
Там авторката обясняваше, как в България само богатите си правели зъбите и тия, които трябвало да пътуват в чужбина.
И даваше пример с някакъв работник с болен зъб, който влязъл при зъболекаря, попитал колко струва ваденето. Като чул отговора - 35 лева си излязъл...

Автор: navy   
Дата:   05-08-08 20:52

Не трябва да се вади преди да се опита всичко за да се спаси [smilie8]

Автор: sunnyshot   
Дата:   05-08-08 21:00

JORO, на чисто интелектуално ниво и ако човек престане да мисли за проблемите и достъпността на зъболечението, ето тук нещо велико:

Ако импресионистите бяха зъболекари
Уди Алън

If the Impressionists Had Been Dentists Summary

Vincent van Gogh, the dentist, writes to Theo that one of his clients is suing him because the bridge he made would not fit. She could not understand his artistry. He writes again that Degas criticized one of van Gogh's dental X-rays. Van Gogh is broke and asks Theo for money. He's run out of Novocain and put his patient to sleep by reading Dreiser.

Vincent writes again that he's sharing an office with Gauguin, but in the next letter, Vincent is unhappy with the arrangement. Gauguin is erratic and unwell, mentally. Vincent also feels sorry for Toulouse-Lautrec, who cannot be a good dentist because of his size. In the next letter, Vincent writes that he's in love with Claire Memling. He calls her in for a follow-up even.....

Публикацията е редактирана (05-08-08 21:28)

Автор: tan4o   
Дата:   05-08-08 22:34

Мда, такова е положението понеже здравната каса покрива едно вадене на зъб и май 2 пломби годишно...поне преди година това беше положението.Докато в другите европейски страни им покриват всичките проблеми и не се налага да плащат от собствения си джоб.

Автор: Amigo   
Дата:   05-08-08 22:37

ех, трябваше зъбар да стана [smilie8] [smilie8] [smilie5] [smilie5] ако ви кажа колко хилядарки дадох само за 6 месеца [smilie8] [smilie8] [smilie5] цели 2 яки обектива отидоха [smilie21] [smilie21] [smilie6] но все пак добре е човек да си има хубави зъбки и усмивка [smilie3] [smilie5]

Автор: Grandpa   
Дата:   05-08-08 22:42

Да бе - навсякъде все някой друг плаща, само в БГ го няма тоя "някой". [smilie23]

Ама то това е за здраве, не е като да е последния нов телефон или дамаджана ракия или нещо дето верно си струва да се даде някой лев...[smilie23]

Автор: мара   
Дата:   05-08-08 22:47

ми бая приятели, дет живеят в европа се връщат за зъбките тука...защо, бе танчо?

Дата:   05-08-08 22:51

tan4o не е живяла на запад и затова така си приказва [smilie3] [smilie5] [smilie5]

Дата:   05-08-08 23:12

Ако не си плащат здравни осигуровки,разбира се че тук на тях им излиза по-евтино.Но на колко от живеещите в България им е по джоба да платят 150лв за коронка например...да не говорим за глезотията пък да си почистят зъбния камък...?Има и нещо друго, една част от хората нямат културата да ходят на зъболекар профилактично.А и не само на зъболекар...

Дата:   05-08-08 23:17

tan4o написа:

> Ако не си плащат здравни осигуровки,разбира се че тук на тях им
> излиза по-евтино.Но на колко от живеещите в България им е по
> джоба да платят 150лв за коронка например...да не говорим за
> глезотията пък да си почистят зъбния камък...?Има и нещо друго,
> една част от хората нямат културата да ходят на зъболекар
> профилактично.А и не само на зъболекар...

150 лв. ли?! [cool] аз плащам по 300 [smilie18] [smilie18] що се отнася до здравните осигуровки в т.нар. Запад са доста височки! [cool] И пак не покриват всичко и пак идват тук да си правят зъбите нашенци и западняци както и заради поевтиното все още тук, така и заради това, че има добри зъболекари тук все пак [cool] разбира се далеч не всички са такива [cool]

Автор: Cristinel   
Дата:   05-08-08 23:18

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   05-08-08 23:22

Амиго ами аз толкова платих преди 2 години[smilie5] ,сега не знам колко е[smilie8][smile]

Все пак говорим за стандарта в България и според мен основната причина е че една част от населението не може да си го позволи!Другата причина е че няма нужната култура.

Дата:   05-08-08 23:23

култура нема, култураааа [cool] а пък доста хора и парите ги нямат [cool]

Re:
Дата:   05-08-08 23:25

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   05-08-08 23:26

Амигооо,що ме повтаряш ве[smilie5]

Дата:   05-08-08 23:27

Дата:   05-08-08 23:28

tan4o написа:

> Амигооо,що ме повтаряш ве[smilie5]

[smilie5] [smilie5] ти ми крадеш мислите бе [ezik] [ezik] [ezik]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.