Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Европейска здравна карта.
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   05-08-08 15:28

Сори, че пиша тема, ама не мога да намеря информация в нета. Искам да си извадя Европейска здравна карта за една година. Доколкото знам, ако отида да питам в РЗОК, ще ме пратят да подам заявление във фирмата, издаваща самите физически карти. Някой знае ли къде е тази фирма или поне името и, че да не се разкарвам до РЗОК. За София става въпрос. Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Европейска здравна карта.
Автор: feliz   
Дата:   05-08-08 15:47

На мен ми я издадоха в 29-та поликлиника, в книжарницата [smilie5] . Попълних бланка, която ми дадоха от там и занесох една снимка. Незнам дали трябва да си от района, за да ти я издадат от там [smilie2]

Дата:   05-08-08 15:54

http://pramed.com/ezok.htm

виж и тук

Дата:   05-08-08 15:56

точка 3! [smilie5]

Автор: d256h   
Дата:   05-08-08 16:18

Да, ама срока за издаване е 1 месец...
Що не си направиш една застраховка за времето на пребиваване в чужбина, хем ще можеш да избираш, какво да се поема като разход при медицинското обслужване. Ти да не мислиш, че здравната карта ти поема всички манипулации в болница в чужбина..[smilie5]

Автор: katy13   
Дата:   05-08-08 17:48

Срока за издаване официално е месец, на мен април месец ми спретнаха въпросната карта за десетина дни. Няма значение района на София - издават се само на 2 места -> 22 и 29 поликлиники. Много бързо става подаването на документите, служителката в поликлиниката зад Плиска беше много мила и дори ми даде телефон да проверя дали е готова картата, да не се разкарвам напразно[smilie24]
Ако мога да помогна с още инфо - пиши на кю[smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.