Автор: darksorrow
Дата: 27-07-08 22:07
Matheya - мен ЛИЧНО клубния живот не ме бърка - мятам едно око и тн, ама да ти кажа - няма ме много по лайфстайл (макар в тоя конкретен случай това да е малко гротескно определение) форумите, така че и в този не съм особено заинтересован по какъв точно начин се модерира - може и да си права - не знам, не я следя просто достатъчно :)
имам проблем, когато съм в настроение да прочета нещо ново за фотографията - и погледна в съседната стая - на мен ФФ страшно много неща ме е научил по един или друг начин и сигурно съм един от най-висящите хора наоколо, поне доскоро бях :) обаче напоследък се улавям, че практически няма какво толкова да прочета - има един затворен кръг, който е - идва нов любител -> пита какво да си купи -> 100 поста канон вс никон. след 3 седмици този същият идва и пита кое точно дълго варио да си вземе -> 50 поста спорове на фенове на марката и 20 поста присмех. след месец пичът вече е снимал три пъти с техниката си и се усеща, че има ДОФ. там става голямото мазало -> 400+ поста. Следва тема с какво се обработват снимки и дали си струва да си вземе другата марка, че случайно се е минал.
после идва следващият.
и после още един.
леки вариации по темите, от време на време някоя новина и конкурс,
перманентния спор канон срещу никон от старите пушки, течащ в четири теми паралелно.
тема на тьма, в която реве да я отблокира някой.
и нейви, който казва какво ново си е взел или какво е закусвал.
от време на време някой оплюва пентакс, та за спорта идват неговите фенове, които по принцип никъде никакви ги няма, ама появи ли се името на марката - гледай шоу.
и от време на време някой българин печели нещо по-сериозно, за което се радваме дружно (евала за което).
ей това бих искал някак да се промени в съседната стая, сериозно.
да си говорим за фотография и за важните й неща, но всъщност принципно в големите любителски форуми основната таргет тема е точно техниката в лицето на тела и обективи, така че не храня големи надежди :)
но всъщност, мисля си, че напоследък все по-лошо става - улавям се, че чета многократно повече чужди форуми и блогове, тук влизам като за забавната страница на сутрешния брой. само че понякога вечер.
извинявам се, май повечко се разписах :)
|
|