Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 СРЕДНИЯТ ПРЪСТ НА ДЪРЖАВАТА
Автор: тьма   
Дата:   21-07-08 05:58

Напоследък стана модерно служители от МВР, уличени в извършване на престъпления, да се изкарват жертви на системата. Извърши се някаква мръсотия, замирише на скандал и ето на, току изплува на обществения хоризонт някоя нова жертва. Най-пресният случай е с полицая от Казанлък Васил Стоев. Пловдивският военно окръжен съд му наложи административно наказание и глоба от 800 лева. Васил Стоев бе признат за виновен, че преди две години е придвижил и разписал документацията за Будимир Куйович. Така сръбският наркотрафикант е получил лична карта и международен паспорт в село Копринка на името на Цветослав Иванов Захариев. С тези документи Будимир Куйович многократно е напускал България и се е връщал обратно. Има ли по-категорично доказателство за това как полицаи подпомагат международни наркотрафиканти? И защо Пловдивският военно окръжен съд налага административно наказание и глоба от 800 лева за престъпление с опасни обществени последици?

Въпреки лекото наказание полицаят Васил Стоев се гневи. “Дори да трябваше да платя един лев, пак щях да искам отмяна на наказанието. Аз съм невинен, защото съм си свършил работата”.

Наистина един полицай изпълнява нарежданията на своите началници. Кой знае, може би висши държавни интереси налагат Будимир Куйович да стане Цветослав Захариев. Освен това на полицая му е внушено, че в системата нему е отредено да бъде предпазен бушон. Ако няма такъв бушон, военният съд ще трябва да нищи делата на големите началници. А така, с осъждането на Васил Стоев една голяма издънка на МВР се превръща в нещо малко, локално, нищо и никакво административно нарушение. Така за нас си остава тайна на кого Куйович се е отплащал за услугата и защо той показваше среден пръст на журналистите пред съдебната зала...

Сега този скандален случай, с който сериозните медии ни занимаваха в продължение на години, е приключен. Осъденият полицай е намерил едно по-тихо и приятно място да разсъждава за морала на своите началници. Живее с жена си в Гърция. Финита ла комедия.

Йордан Попов

Отговори на това съобщение
 Re: СРЕДНИЯТ ПРЪСТ НА ДЪРЖАВАТА
Автор: nsirakov   
Дата:   21-07-08 08:19

теб няма ли кой да ти покаже пътя, истината и живота... баси навлека[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: GenaDP   
Дата:   21-07-08 09:13

Едно друго явно трябва да и покажат, че да се кротне...

Автор: likeduh   
Дата:   21-07-08 09:17

аз па я подкрепям.....във възмущението и, но...мисълта ми не обхваща параметрите на лъжата в която живеем
весела седмица....

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   21-07-08 10:30

Ебаньеееееееееееееееееее!

Re:
Автор: Cristinel   
Дата:   21-07-08 10:35

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.