Автор: pinko
Дата: 03-09-08 01:17
HTC 3300 например...Освен това винаги ми е в джоба, щото е и GSM. Така се отървах, като се загубих пеша из сокаците на Милано - 1 час се въртях и не можех да си намеря колата - докато не се сетих, че НТС-то ми е в джоба. Въобще е удивително удобно, ако се разхождаш из чужд град без колата. И без тва повечето центрове на западноевропейските градове са пешеходни зони или Еко-зони
Идеална работа върши, а и можеш да качиш всяко приложение, което те кефи и за което има карти на желания от теб район.
Аз съм качил iGo, Route66, Destinator, Garmin Que, TomTom + близо 4 Гб напълно безплатни карти
Destinator имат най-добрата карта на Гърция и много прилична карта на София-град.
Route66 имат може би най-детайлната карта на София и околностите - само тя знае даже и най-малките улички в село Кокаляне например.
Garmin-а е ясен кво може и кво не, но съвсем не е върха на сладоледа. Но картата на Георги Йорданов не е толкова добра, докато тази на Събин от офроудфорума е безценна.
ТомТом е класика, единствената добра карта на Турция, чак до Анталия.
IGo също има добри карти на бившите юго-републики, Албания и естествено централна и източна Европа, изключително юзър-френдли интерфейс
Даже и да искаш да си купиш отделен дивайс за колата, гледай да е Windows Mobile - това ти дава пълна свобода.А и картите са 100% безплатни
Публикацията е редактирана (03-09-08 01:23)
|
|