Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Смешни думички, ситуации
Автор: Vinsent   
Дата:   18-07-08 19:26

Съзнанието е страхотен инструмент! То забравя лошото, хубавото минава между другото. Остават смешните ситуации. Поне при мен е така. Хайде да си споделим такива! [beer] [shtrak] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Смешни думички, ситуации
Дата:   18-07-08 19:29

Ето един спомен.
Колега си беше довел жена - чехкиня. Много сладка и симпатична, а и вече поназнайваше български.

Веднъж описва рокля:

Да видите, цялата в МИНИСТРИ! [smile] [smilie25] [smilie18] [smile] [smilie25] [smilie18]
А отпред, копче, ПОЧАКАЙ МАЛКО, пак копче! [smile] [smilie25] [smilie18] [smile] [smilie25] [smilie18]

Дата:   18-07-08 19:44

Ето още един спомен.

Мой съученик. Стана много известен журналист. За съжаление, отиде си рано.

Та, в гимназията сме, отиваме към тях. Той ми показва - виж какъв хубав часовник ми подариха!
Аз: верен ли е?
Той: как верен ли е?
Аз: ми дали не изостава, избързва?
Той: ако го сложиш напред - избързва, ако го сложиш назад - изостава! [smile] [smilie25] [smilie18]

Питам се, може ли такива глупости да се помнят толкова години? [smile] [smilie25] [smilie18]

[beer] [beer] [shtrak] [beer] [beer]

Re:
Автор: Chitsujo   
Дата:   18-07-08 20:44

Могат, могат [smilie5]
Ние пък с колегите от работа всеки ден се смеем като за последно [smilie18]

Автор: _koko_   
Дата:   18-07-08 20:49

Аз и моята компания още помним един лаф , който изръсих преди 13 години. От тогава насам като се съберем все някой ще се сети за него и ще го каже. Случката се развива през 1995 година. Тогава бях на 18. Събираме се компанията и ще ходим на вилата. Голямо безпаричие ни гонеше. Гледахме да намерим пиячка а яденето сякаш оставаше на заден план. Баба ми и дядо ми тогава гледаха зайци. Не за продаване а за лична консумация. Казах на баба ми да ми сложи един заек. Дава ми тя чантата, дори сложила два, а тя от нейните, платняна такава оръфана отсякъде. Отивам на автогарата в уречения час за среща и всички вече там. Оставям си аз багажа при другите сакове и в тва време някой изръси: "Бахти и селската чанта." Което ме жегна. Леко ядосано и троснато отвърнах: "Чантата може и да е селска но в нея има два заека." В този момент всички изпопадаха от смях. [smilie18] [smilie18] [smilie18] През цялото пребиваване на вилата, постоянно го повтаряха. От тогава не е имало събиране без някой да го изръси.

Дата:   18-07-08 21:00

_koko_[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   18-07-08 21:18

Нека да разкажа една смешка от форумския живот. Без никове и имена ще бъде.

Току-що регистриран форумец се задява с форумка по Нета. Вечерта имаме редовната среща в "При кмета" и те се уговарят как ще се познаят. Тя казва, че обича кисело млеко с ягоди (да кажем). Той казва, че ще донесе такова и така ще се познаят. [smile]

Преди срещата трябва да се видя с човек при Халите. Виждаме се, разговаряме, след това влизам въпре и питам на съответния щанд дали имат такова млеко. Взимам последното.[smilie18]

Отивам на срещата "При кмета", връчвам киселото млечеце и заявявам: аз съм еди-койси. С форумката се познаваме отдавна, така че това минава за шега и тя слага млечецето зад себе си в нишата.

По-късно пристига форумеца. Заявява важно: аз съм еди-койси.

Обаждам се: аз съм еди-койси, ето и млечеце съм донесъл! [smile] [smilie25] [smilie18]

Той се впряга: да си покажа ли паспорта? [smile] [smilie25] [smilie18] [smile] [smilie25] [smilie18] [smile] [smilie25] [smilie18]

Впоследствие научавам, че той е син на човек с когото съм работил години наред и когото много уважавам! [smile]

Малък е света! [smile]

Автор: tnt   
Дата:   18-07-08 21:40

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: niagara   
Дата:   18-07-08 23:26

Винсе[smilie18] [beer]

...при това цялата уговорка за разпознаването беше тука в тема,
и когато Горепосоченият форумец пристигна, всички го обявиха за самозванец,
прочел в темата[smilie5]
Наистина, доста сили хвърли да доказва, че е той самият[smilie18]
[beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Независимо от майтапа на първата среща, после стана чудесен форумец от него[beer]

Автор: Bobib   
Дата:   18-07-08 23:37

Разказ по действителен случай.

На познат, който има сестра, му идват на гости приятели. Сядат на столовете в кухнята без сестрата, като са заели всички места. Тя влиза в кухнята, но няма къде да седне. А брат и казва. Седни в Гошо(един от приятелите му), че му дължа пари.[smilie5] [smilie5]Естествено Гошо почервенява...[smilie5]

Автор: niagara   
Дата:   18-07-08 23:42

[smilie5] [beer]

... историята за кифлата с мармалад съм я разправяла преди в друга тема....[smilie21] ...да не ви повтарям[ezik] [smilie18]

Дата:   19-07-08 09:38

Дубрюутру! [beer] [shtrak] [beer]

Водопадке, аз не я знам тази история с кифлата, разкажи я! [beer] [shtrak] [beer]

Автор: Lalinda   
Дата:   19-07-08 11:20

Преди много години, по времената, в които у нас от ръководни длъжности в науката отстраняваха членовете на бившата комунистическа партия, бях във Франция и разказвах на тамошните си колеги, които се интересуваха от промените в България след падането на Желязната завеса, че у нас се извършва, по думите на един от духовитите ни политически анализатори, ДЕКРЕТЕНИЗАЦИЯ на науката. [smilie24]
Французите бяха много заинтригувани и веднага казаха, че и те имат нужда от такава!
Благо, кретен е френска дума, та нямаше нужда от пространни обяснения или тълкуване и превод на термина...
[smilie3]

Като споменах кретена, се сещам и как мой познат българин ни разказваше как пътувал с колата си из Франция и на някакво кръстовище извикал: "Кретен!" на един от съседната кола, чиито маневри не харесал, пък оня много се разсърдил, а познатият ми (който не говори френски) се изненадал, че веднага го разбрали...
[smilie10]

Сещам се и как обяснявах, пак там, че един от колегите ми в България е разделил методите, по които работим и чрез които изучаваме околната среда на активни, пасивни и фиктивни, подразбирайки под фиктивни теоретичните разработки. [smilie5]
Това разделение явно много им допадна и години наред при случай го прилагаха и към собствените си изследвания...
[smilie7]

Дата:   19-07-08 11:27

...изучаваме околната среда активно, пасивно и фиктивно... [smile] [smilie25] [smilie18] [smile] [smilie25] [smilie18] [smile] [smilie25] [smilie18]

Дали тези от екологичното министерство не използват само последния метод? [smile] [smilie25] [smilie18]

Дата:   19-07-08 12:10

Сещам се за една смешна къмпингарска случка от преди 2 години.[smile]

На централния плаж в къмпинг Градина ненадейно се появи чисто гол мъж. [smilie8] Жените изпаднаха в екстаз! Дори една от София по телефона заяви, че пристига веднага. [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Впоследствие се оказа, че му е много малка пишката и това ги ожесточи. [smilie5]
Някои дори започнаха да кълнат! [smile] [smilie25] [smilie18]

Автор: foxe   
Дата:   19-07-08 12:12

[smilie11]

Автор: тьма   
Дата:   20-07-08 14:07

като гледам какви литературни таланти бъкат в този форум дали да не се предложа за редактор/напълно безплатен/ при издаване на съчиненията ви - съвсем сериозно[smilie7]

Автор: ntonev   
Дата:   20-07-08 14:22

и от мен една ...

по комунистически времена един приятел имаше късмета да работи в Италия. Та там се разговорили с колеги италиянци за живота в България...и той им обяснява за вноските за коли и как редът ти идва след 10-15 години... и италиянците мигали-мигали неразбиращо и един попитал - "Амиии , какво караш докато чакаш? ... "

Дата:   20-07-08 14:37

Тъма, най-вероятно има нужда от редактиране, ама на мен не ми пука! [smile]

Не е ли по-важно да ти е весело на душата и да виждаш смешката около себе си? [smile]

[beer] [beer] [beer] [shtrak] [beer] [beer] [beer]

Автор: scrap   
Дата:   20-07-08 15:00

Баща ми е разказвал тази история :

Баща ми и негов приятел са се движили като млади само на автостоп и са се зарекли, че като си купят кола и ще качват всеки автостопаджия. И така след време са си взели фолксваген костенурка. Още първият автостопаджия, дори преди да е помахал, те веднага отбили и го качили. Обаче тъкмо тогава тръгнали да изкчват един баир. В колата, приятелят на баща ми разказва вицове, черпят пътника с бонбони, кафе, голяма радост за тях :) Обаче колата се тътри едвам-едвам, макс. 20 км/ч по баира. В един момент стопаджията казва : " Абе момчета, много ми е приятно с вас, обаче мога ли да сляза, че бързам." [smilie5]

Автор: Danisima   
Дата:   20-07-08 15:18

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   20-07-08 15:32

Една история дето съм я разказвал вече, ама още веднъж, за тези които не са я видяли. Освен това е съвсем истинска, пред мен се случи. [smile]

Имах колежка рускиня. Симпатична и интелигентна! И с българския вече беше на ти, само дето членуването я мъчеше. Всъщност това е проблем за руснаците изучаващи български.

Рускините обаче нали си падат по пълния член, та го използват колкото е възможно па-често! [smile] [smilie25] [smilie18]

Веднъж, на едно събрание, тя най-сериозно заяви: "... не ме бръснат за сливаТА!" [smile] [smilie25] [smilie18]

[beer] [beer] [beer] [shtrak] [beer] [beer] [beer] [shtrak] [beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.