Автор: Lalinda
Дата: 17-07-08 15:41
Винаги съм предпочитала писаното пред живописваното...
Пуснах вече РЕЦЕПТА ЗА ЖЕНА на Винисиус де Мораиш, присъединявам се напълно към рецептата му.
Да не я поствам тук отново, че пак ще има раздразнени... от превода, макар и недочели го.
("Да ме прощават много грозните, но жената трябва да е красива...", така де, и аз мисля като CanoniO ).
Иначе, помня откъси от интервю с Милош Форман, който казва, че любовта, примерно, няма много общо с харесването - ето, например, мислиш си, че си падаш по високи брюнетки, и един ден ти попада дребна блондинка и чудото става дори без да се усетиш! (Бе го казал в отговор на въпрос какви филми харесва - да гледа или пък да прави, но бе отговорил така, че и некинаджиите да го разберат).
Аз лично харесвам много, ама много високите брюнети без шкембета, за окосмяването им не им придирям (Y-хромозомата носела информация само за един признак - космати уши и миризливи крака, съгласявам се )... Е, ако могат и да пеят и имат хубав глас, цена нямат! То е ясно, че при тези качества ще имат и от всичко останало, и то по много... Пък и с мъжете е така - тези, за които се води по-яростна борба, са и по-желани!
![[smilie24]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif)
Не си падам нито по бароковата живопис, нито по бароковата голог..., пардон фотография (била тя гинекография, сиреч мамография, или андрография, сиреч миография). Разсмиват ме, мии... рисковете на професията.
Защо... Ботичели в заглавието е в кавички?
Харесвам потретите на Дора Маар от Пикасо, дори съм си сложила един от тях над бюрото, след като го видях в музея му. Прелестна е.
|
|