Автор: Lalinda
Дата: 06-07-08 14:44
И аз ходя пеша открай време (поне по 2-3 часа дневно, съчетано със събиране на около поне 3/4 куб. м. на ден изхвърлени по зелените площи на квартала отпадъци от нездравословното хранене на съселяните ми (мога да ви изброя точно и подробно евтинджоса, с който се хранят, който пият и който пушат хората, които не забелязват кошчетата, но пък не може да се отрече, че и те ходят пеша, хаха, иначе щеше да е доста по-чисто)).
Не съм боледувала дори когато живеех на 60-ия паралел, в продължение на 4 години, където зимно време температурата пада до -33 градуса... А някои вярват, че яденето на месо с картофи или зеле по три пъти на ден, без никакви плодове и зеленчуци (там просто нямаше такива) и нагъването на тортички или сладолед с шампанско било нездравословно...
Нездравословно ми се струва да се минава през централните квартали в София - в деня на взривовете си останах в квартала и не констатирах замърсяване на въздуха, поне по лицето си, което не мога да потвърдя след преминаването ми, примерно, през Орлов или, не дай Боже, Лъвов мост.
|
|