Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Чувствам как Държавата ме е хванала с две ръце за раменете и аха да ме...
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   02-07-08 15:14

Вчера се оплетох в едни калчища, за които никога не съм предполагал, че съществуват. Пускам Ви линк от темата ми в Lex BG. Ако някой е изпадал в подобна ситуация, нека сподели. Благодаря!

Ето я и темата:

http://www.lex.bg/phorum/viewtopic.php?t=31302

Отговори на това съобщение
 Re: Чувствам как Държавата ме е хванала с две ръце за раменете и аха да ме...
Автор: princess_Lia   
Дата:   02-07-08 15:22

Уфф, мисля, че този документ (т.е. дипломата) ще стане твой, след като го получиш. Т.е. учебното заведение ти го издава, когато то реши. Ако не иска да ти го даде, защото не си платил някакви суми, това може да се тълкува като "незаплащане" на някаква услуга от твоя страна. Говоря малко наизуст обаче. Дай повече подробности, по какви причини си напуснал, и като си напуснал, как така си завършил, не ми е много ясно...

Дата:   02-07-08 15:23

princess_Lia, става въпрос за Доплом за завършено средно образование, който обикновено стои във ВУЗ-ът до неговото напускане.

Автор: matataupa   
Дата:   02-07-08 15:25

Има и друг вариант- ако съм рабрал- прекъснал си обучение и не ти връщат Дипломата от СРЕДНОТО??

Просто отиваш в Училището, където си завършил средно и срещу 20(преди) лева и една молба свободен стил( описваш при какви трагични обстоятелства си я загубил, или е открадната заедно с трийс хиляди марки от жабката на колата) си вадиш дубликат[smilie24]

Автор: matataupa   
Дата:   02-07-08 15:26

Щот на Брат ми като се местеше му извадиха някакво менте документ за 6 дължими наема- след като беше върнал и ключ, и издал стая, но вечно пияната му домакинка забравила това и загубила документите- и така- 20 лв. и точка![smilie7]

Дата:   02-07-08 15:27

Аха, ясно. Не знаех, че дипломите стоят там. Нямат право да ти я държат, след като напуснеш. Хм...представям си картинката...някаква дебела лелка в канцеларията, която казва: "Няма да ви я дам, докато не си платите парите!"

Дата:   02-07-08 15:31

Мислих и по този вариант, но доколкото разбрах при попълването на молбата за издаване на дубликат пред гимназията се попълва и декларация, в която декларираш, че наистина си загубил дипломата и нямаш представа къде може да е. А по тази декларация мисля, че се носи наказателна отговорност. И след време, ако ВУЗ-ът тръгне да си търси парите по съдебен път, това нещо ще лъсне.

По-скоро въпросът ми е кой нормативен акт упълномощава ВУЗ-ът да задържа лични документи като залог.

Дата:   02-07-08 15:32

princess_Lia, точно. Само, че дебелите лелки са четири, едната от които доцент и заместник ректор, и си мисли, че светът се върти около нея.

Re:
Автор: insight   
Дата:   02-07-08 15:36

... абе да ти кажа, тия пари дето ТИ си ги взел са пари от данъци дето АЗ съм ги плащал .... я да си ми връщаш парите ...[beer]

Автор: Cristinel   
Дата:   02-07-08 15:38

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: djogata   
Дата:   02-07-08 15:41

Това е голяма драма със задържането на дипломата за средно образование. [smilie18] [smilie18]

Всъщност, аз даже не си спомням дали МЕИ-то ми върнаха моята, като го завърших [smilie18]

Дата:   02-07-08 17:07

Аз пък съм (почти) сигурна, че моята не е била там. В крайна сметка, ако искам да работя нещо с нея по време на следването, кой ще ме спре?

Автор: Lalinda   
Дата:   02-07-08 21:00

Моята диплома за средно образование ми я върнаха от МЕИ-то (навремето) с печат "Не е последно" на нея. Всъщност, не помня дали не ми я върнаха още след като ме записаха за студентка...

Странна логика...
Би трябвало, обаче, по тази логика и ВАК да е имал право да ми задържи дипломата за висше образование и да й турне един печат "Не е последно", когато ми връчиха дипломата за доктор?
[smilie5]
[smilie10]

Автор: Todd   
Дата:   03-07-08 10:36

Ми прави са - ти що не връщаш парите ????

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Всеки знае че съдебната система не бачка - па ако си и връзкар - изгорели са.

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Ората знаят..... или разсъждават като теб -нема да му го върнем ,нека ни съди !!!

Секви пинизи...

[smilie19]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.