Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Ново дваесе: отслабване с шоколад...
Автор: Amigo   
Дата:   27-06-08 11:20

За 20 дни - 12 килограма с нова ”диета чудо”
27 юни 2008 / News.dir.bg

Италианският фармацевт Алберико Леме е автор на диета, която препоръчва за отслабване яденето на шоколад и мазнини, а строго забранява консумирането на зеленчуци и мляко.
“Хранителната философия“ на доктор Леме гарантира на следващите диетата му отслабване с 10 кг. за месец, пише prontosofia.com.
Леме има и собствена “Академия за отслабване“, в която приема кандидати само след специални тестове. Сред отслабналите по неговия метод са и звезди от италианския шоубизнес - Симона Тали, Мануела Аркури, дизайнерът Стефано Габана, многобройни телевизионни журналисти.
“В качеството си на фармацевт съм в състояние да оценя биохимическия ефект на храните. Другите диетолози пък оценяват преди всичко количеството и килокалориите, а това няма нищо общо с храненето. Шоколадът, противно на това, което се мисли за него, не съдържа калории. Мнозина ме атакуват, тъй като правя на пух и прах бизнес за милиарди, а освен това карам хората да отслабват чрез храни, които могат да се намерят в супермаркетите, а не в специализираните за отслабване магазини“, казва Леме.
Според Леме в храните, от които се пълнее, влизат доматите, млякото, салатите, оцетът, солта, морковите. Достатъчно е да се консумират и 5 грама от тези продукти, за да се произведе половин кило мазнини в тялото, твърди Леме.
По неговото мнение не се пълнее от олиото, маслото и мазнините. Синтезът на холестерола се активира от инсулина и като следствие на биохимически процеси онзи, който се храни с домати и с плодове, регистрира покачване на холестерола. Солта увеличава абсорбирането на глюкозата в червата, затова за диабетиците солта е много по-опасна от захарта, твърди Леме.
Самият Леме е експериментирал върху себе си отслабването по неговия метод. В рамките на 20 дни е отслабнал с 12 кг. [smilie8] [smilie8]

Мдааа, а туй явно не са калории, според другаря фармацевт [cool] [smilie25]

А със сладолед дали ке стане?! [smilie8] [smilie8] [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Ново дваесе: отслабване с шоколад...
Автор: tnt   
Дата:   27-06-08 11:28

https://photo-forum.net/static/forum/2008-06/ysyv0805.JPG

Автор: Danisima   
Дата:   27-06-08 11:33

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   27-06-08 11:35

Danisima написа:

> Амиго, ми то, сладоледът му е майката (и бащата)[smilie5]
> [smilie5]
> В сладоледа е истината!!![smilie5]
>

[smilie5] [smilie5] ам не забелязвам да остлабвам с него, ами напротив [smilie9] [smilie9] [smilie8] [smilie2] това обаче сигур ще е от доматите и краставиците [smilie8] [smilie8] трябва да ги спра май, както и всичко останало и минавам на тоблероне и бадемово сладоледче [smilie8] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Дата:   27-06-08 11:36

https://photo-forum.net/static/forum/2008-06/blgw9991.JPG

след 20 дни

Дата:   27-06-08 11:56

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   27-06-08 11:57

Danisima написа:

> Най-много се отслабва, когато се редуват сладолед, захарен
> памук и шоколад. Гарантирано!
> [smilie18] [smilie18] [smilie18]

я дай сравнителни снимки да тъ видим преди и след такваз диета [smilie3] [smilie8] [smilie5] [smilie5] [ezik] [ezik] [ezik]

Автор: Todd   
Дата:   27-06-08 11:59

Аз бих се съгласил с човека ....ногу измами има на тоя свят !!!

Храната е едно като калории на масата друго кога се обработи от организма .....тва вътре си е ебало мамата !!![smilie5]

Понеже съм дърт та ме юркат с тия холестероли накрая се оказа че холестерола се изработва от черния дроб и нема голямо значение кво лапаш....той кво си реши това прави !!!

Като с кръвното ....никой доктор на света не знае от кво се вдига ....

Както и тока ......едно свястно обяснение няма все още кво точно е ...тва с насоченото движение са бабини деветини .

Ного измами , вече и ДДТ-то се оказа не толкоз канцерогенно .И живачните изпарения не били кой знае кво ........ама нашите вчера забраниха живачните термометри

[smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Дата:   27-06-08 12:00

Дата:   27-06-08 12:01

Todd реши проблема с диетите кардинално [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   27-06-08 12:03

https://photo-forum.net/static/forum/2008-06/wmir1208.JPG

Дата:   27-06-08 12:04

Дата:   27-06-08 12:06

Danisima написа:

> Тинтето претича през темата...[smile]

тича, щоту отслабва [smilie3] [smilie8] [smilie5] [smilie5] все едно гони топчетата из аквариума [smilie5] [smilie5] [ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   27-06-08 12:11

https://photo-forum.net/static/forum/2008-06/bqtc1693.JPG

Дата:   27-06-08 12:12

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   27-06-08 12:13

Дата:   27-06-08 12:16

https://photo-forum.net/static/forum/2008-06/xkkb3461.JPG

Re:
Дата:   27-06-08 12:17

[smilie5] [smilie5] [smilie5] отде ги намираш тия бе [smilie18] [smilie18]

Дата:   27-06-08 12:17

айм а джимиъз.... нали ти пратих линка бре!

Дата:   27-06-08 12:18

ам да не мислиш, че ше тръгна да се ровя из тоя линк от горе до доле [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6]

Дата:   27-06-08 12:19

ми т'ва е разликата между качествения спамер и симуланта бре! [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   27-06-08 12:20

https://photo-forum.net/static/forum/2008-06/tlpf7750.JPG

Re:
Дата:   27-06-08 12:20

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] ари да съ махам да си зимвам компа, че инак ше извадя злите мутикони [ezik] [ezik] [ezik]

Автор: J0R0   
Дата:   27-06-08 12:21

https://photo-forum.net/static/forum/2017-03/ixjj9748.JPG
http://joro.photo-forum.net/images/chokolate.jpg

ей от тоя се слабее, гарантирано
и на сънливост те избива....

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: loveforever   
Дата:   27-06-08 13:04

Вероятно има доза истина в това, което е написал човека.

Аз мога да споделя малко личен опит по темата с храненето и колограмите. Практически съм установила, че за да отслабне човек няма никакво значение какво яде, а колко. Лично на мен едни от любимите ми храни са щоколад и сладолед, а също така обичам и всякакви други лакомства. Все си харесвам за ядене разни неща които не се водят никак диетични - бекон, майонеза, сметана, пържени и тестени храни ..., много рядко ям нещо салатно, защото не ми е вкусно и не съм от хората, които колкото и да ядат не им се лепи. Даже лекари са казвали, че имам генетична предразположеност към наднормено тегло. Всички жени в родата от страна на майка ми, включително и тя са над 70-80 кг.
При това положение аз поддържам около 48 кг, като единственото което съблюдавам е да не ям когато не съм наистина гладна и хапвам по малко. Примерно като огладнея хапвам нещо, което ми се яде, но малко (парче шоколад, бонбона, един ескимо, понякога половин сандвич, няколко хапки манджа, банан или друг плод) и след като го изям в рамките на 20-30 мин не хапвам нищо друго. Това като цяло е напълно достатъчно за да утоли глада за няколко часа и така до следващ огладняване. Обикновено не ям нищо преди 13ч(ставам към 9,30 и до тогава все още ми е сънено и още не съм огладняла) и след 20-21ч (вече ми идва късно). При това положение количеството храна, което се приема за деня е относително малко (по-малко от една порция общо) а организма не трупа запаси, първо защото няма от какво и второ при положение, че винаги при глад получава храна не се чувства нужда от "запасяване" и страх от гладуване, а и няма стрес свързан с храненето.
Друг много ва аспект е да не се прибягва до храна поради стресово състияние- нервна обстановка, проблеми в службата или личния живот и всякакви други от подобно естество. Това да се утешава човек чрез храната си е направи вредно. Треябва да се храним с удоволствие, но не за удоволствие. Затова може би преди човек да се захване с хранителния си режим би трябвало да подреди и хармонизира ежедневието си така, че да сведе стреса до минимум и да набляга на позитивните изживявания.

Ами това е!
Нека им повече хубави емоции за всички! [smile]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.