Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна
 Какво е гей?
Автор: heavyrockin   
Дата:   26-06-08 21:58

Доста популярна дума напоследък...Някой може ли да ми я обясни...в дълбочина?[smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Какво е гей?
Автор: georgi969   
Дата:   26-06-08 22:05

Гей е когато е артист,политик,певец,
педерас-когато е обикновен човек.

Публикацията е редактирана (26-06-08 22:06)

Автор: tonevjr   
Дата:   26-06-08 22:06

[smilie18]

Автор: Cristinel   
Дата:   26-06-08 22:06

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: digitalgab   
Дата:   26-06-08 22:07

Гей, това е човек зает да обяснява на другите колко е весел. Също има навика да се възприема като царица.

Дата:   26-06-08 22:09

Добре де, тия дето ще обикалят сега официално улиците и парковете всички ли са артисти, политици, артисти,...с пари?

Автор: vassko   
Дата:   26-06-08 22:31

Винаги високомерни, горди, умело прикриващи злобата си. Ненадминати интриганти, винаги излизащи от подобна ситуация печеливши. Обичащи славата, сцената публичността, знаейки какво да направат за да се харесат на определини хора. Целият им живот минава в позьорство и влизане в различни роли, много контактни остроумни и вдигащи тонуса в една компания........

Автор: Императорът.   
Дата:   26-06-08 22:44

АВСТРАЛИЕЦ.

Автор: biso   
Дата:   26-06-08 22:59

гей = известен педераст

Автор: hp   
Дата:   26-06-08 23:04

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: djogata   
Дата:   26-06-08 23:06

heavyrockin, ако искаш някой да ти обясни в дълбочина какво е гей, си мисля, че Евгени Минчев е твоя човек - всичко ще ти обясни [smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   26-06-08 23:07

Ама всички ли ги/се...трескат?

Автор: tanyagyurova   
Дата:   26-06-08 23:29

незнам ама всички ще са в южния [smilie8] [smilie2]

Автор: g06ky   
Дата:   26-06-08 23:34

Obache ni edin gei ot saita ne si prizna pybluchno tyk v tozi club [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: LTG   
Дата:   26-06-08 23:41

Ще се намеся, защото виждам, че и тук се насажда и коментира изкривената представа и злобата.
Хора всякакви, поведение, характери, самочувствие, дарби, усет - това си е строго индивидуално за всеки.
Не може да се слагат всичките хомосексуални под един знаменател. Да има сред тях такива, които показват открито своите сексуални предпочитания, чупят китки, пищят и се лигавят, но съгласете се, че и сред хетеросексуалните има такива и те също не са мнозинство.
Достатъчно е да се мине край НДК-то и да се погледнат полуголите момичета със символични блузки и миниполички, които направо си го търсят, да се видят растите с тяхната култура и начин на живот, достатъчно е да видиш и сегашните тийнове, мотащи се с с бира в ръка, като че ли това е най-якия начин да гъзарееш, да видиш перничаните с голфовете по софийските улици... това е начин да се покажеш и да се чувстваш забелязан.
Грешно е да се изгражда представа за група хора по образа, създаван от хора, присъстващи в медииното пространство.
Със сигурност мога да кажа, че и сред хомосексуалните има хора, които обичат този, който е до тях, които са готови да споделят живота си с него, във всичките добри и несполучливи моменти, това са хора, на които човек може да разчита, хора със своите професии и интереси и повечето гейове са такива. Това са хора, които ако не желаят няма и да разберете, че имат такива сексуални предпочитания. Определено е грешно да се твърди, че са били по-поддаващи се на манипулация. Помислете си само колко случаи знаете за секретарки влезнали под кожата на шефа си, за жени водещи мъжете за носа, колко жени и роднини издигнали се покрай мъжете си и обратното.
Факт е, че манталитета на българина, неговото мислене и обществото ни още не са достатъчно готови за да приемат като равни, тези, които предпочитат да са с човек от своя пол.
Трудно е човек да е различен и да се съобразява с "нормалните", въпреки, че и той е във всяко друго отношение равностоен на тях.
Трудно да се въздържа от това да покаже на улицата на човека, който е до него, че го обича и да бъде срещне погледни изпълнени с презрение, злоба, отвращение, а в същия момент да става дума за най-ценните за всеки чувства.
Имам приятели, които бяха бити за това, че са се държали за ръка - нищо друго - само са се държали, така както го правят и хетеросексуалните двойки.
Замислете се, преди да пуснете поредната злобна реплика.
Знам, че веднага ще почнат да се изливат доводите за осиновяването и естествените процеси в природата, но имайте предвид, че и сред животните има хомосексуални, и че това е начин на мислене, на самоосъзнаване и го е имало много преди нас и ще го има и в бъдеще.
Не сте тези, които можете да спрете хомосексуализма. Той може да бъде забранен, преследван, инкриминиран и какво ли не, но това е толкова безмислено, колкото да забраниш ... любовта.
Естествено бъдете сигурни, че и хомосексуалните са против половите извращения, против сексуалното малтретиране на деца, против престъпленията, в които има и сексуално насилие. Това е нещо, което може и трябва да бъде наказуемо и преследвано.
Споменете си например само преди 2 месеца беше разкрит случай в Германия(ако не греша) за баща, затворил дъщеря си с години в мазето, където я беше изнасилвал многократно и имаше деца от нея. Днешния случай - циганката родила в трамвая, зарязала бебето си в болницата. Преди месец - изрода, който беше изнасилил и после накълцал с бутилка една жена, при която бил на гости. Случая с пазача в дома за сирачета от преди няколко месеца... Все гадости сторени от хетеросексуални.
Да сте чували нещо подобно за гейове?
Имаше 1 скандал с Кузов, който успяха да покрият и да му се размине с някаква куца присъда - въпрос на връзки и пари, нещо което се случва постоянно с нашите политици...
И последно относно секса - колко от вас правят анален секс? Не ми разправяйте, че не сте опитвали, просто не смеете да си го признаете :)
Колко от вас харесват оралната любов или и тя е табу за вас...
И защо се интересувате и съдите кой какво прави в леглото с този, който обича?

Дата:   26-06-08 23:54

LTG napravo si go prizna [smilie5]

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Iskam da vidish tfa LTG i posle da kajesh tfa normalno li e ot klipa? [smilie8]

http://www.youtube.com/watch?v=7qx-V6S1YJY

Автор: Императорът.   
Дата:   26-06-08 23:56

ЛТГ - нямам против геят да си се язди в къщи с друг пръч - това си е негова работа. Ама да афишира перверзията си, да ми дефилира из София пред децата и възрастните ни родители - ТОВА НЕ !!!
Аз като съм 108% хетеросексуален - какво - да тръгна ли из София да си размахвам членестоногото?

Автор: darksorrow   
Дата:   26-06-08 23:57

обикновено админът е гей.

по принцип в нашенските форуми цари тая нагласа.

Автор: LTG   
Дата:   27-06-08 00:05

g06ky, прочети внимателно за да видиш, че нищо не съм признал ;)

Но знам, че вече ще те е страх да седнеш до мен на сбирка, само заради необосновани съмнения [smilie18]

Определено в клипа имаше доста кадри провокиращи негативно отношение и умишлено подбрани (то беше достатъчно и Азис само да сложат, ама карай - постарали са се...).
Както виждаш горе говоря за съвсем друг тип поведение. Говоря за хора, които са сред нас и ако не знаеш, че са такива няма и да си го помислиш. Става дума за болшинството хомосексуални, а не като тези от клипа.
:)

М/у другото очаквам коментара ти за високия рейтинг на актовите снимки във ФФ с лезбо насоченост.

Дата:   27-06-08 00:08

И Съдията е гей! :)

Автор: Matheya   
Дата:   27-06-08 00:08

Има всякакви хора и всякакви гейове- говорила сьм с такьв, който никога не би отишъл на подобен парад или каквото е там.
Това в случая е избиване на комплекси.
Много от тях самите имат сериозен проблем с вьзприемането на сексуалната си ориентация и прехвьрлят проблема си на околните.

Автор: zahar4e   
Дата:   27-06-08 00:09

Хеви,
а аз си мислех, че всичко знаеш, а то не било така![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   27-06-08 00:10

E ne az pochti ne razglejdam albyma - Golo Tqlo [smilie5]

[smilie8] [smilie8] [smilie8]

Re:
Дата:   27-06-08 00:12

Има твърде много захаросани моменти, които не са ми ясни, признавам :)

Matheya,
поне ние с теб нямаме такъв проблем, нали?:)

Автор: zahar4e   
Дата:   27-06-08 00:15

Ми то и на мен много heavyrockin-ски моменти не са ми ясни![ezik]

първа  назад  1  2  3  4  5  6     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.