Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кой вмени на бензинджиите прокурорски права...
Автор: jrr   
Дата:   26-06-08 16:43

...та ми бърникат из колата на всяко зареждане на газ.Имали такива идиотщини при вас или само в Пловдив и тази простотия. Искат стикер на газовата уредба -хубаво, ама днес един ми се прави на голям и ми вика - Пет пъти днес да заредиш - пет пъти ще ти гледам колата.Хайде кажете че сме нормална държава [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Кой вмени на бензинджиите прокурорски права...
Автор: Todd   
Дата:   26-06-08 16:45

И кво точно гледа ???? Че не мога да се сетя ???? Я му тегли една майна ....деба и измикяра.

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   26-06-08 16:48

jrr, доколкото разбрах, нямат право да ти заредят газ, ако не си изправен. Там лепенки, разни уреди за измерване (не съм запознат с газовите уредби). Ако те спре ченге след бензиностанцията и не си редовен не само ти отнасяш акт, ами и бензиностанцията. За това. Скоро някой ми каза за това.

Re:
Автор: Cristinel   
Дата:   26-06-08 16:50

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: onlineivo   
Дата:   26-06-08 17:04

jrr, не си прав човече, щото ако до теб се беше взривил неисправен автомобил с газова уредба, то в случай че останеше в състояние да пишеш във форума, то, темата ти щеше да се казва: "Кой му зареди газ на тоя камикадзе?" и щеше да мине под мотото: "Що за държава сме, щом няма никакъв контрол върху такива опасни неща като газови уредби и газ-станции?".

Re:
Автор: Chitsujo   
Дата:   26-06-08 17:37

[smilie24]
Кола на ГАЗ - само ФАБРИЧНО [smilie24] [cool]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   26-06-08 18:09

Трябва да забранят колите!

Re:
Автор: Synthy   
Дата:   26-06-08 18:28

мда, забранено им е да зареждат бутилки без стикер за минат преглед, при това валиден стикер :)

И да, има кяр в газта, ама няма кяр "майсторите" да ти я слагат, мамка им [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: nsirakov   
Дата:   26-06-08 20:53

Джърр.. изучиха се не да гледат стикери ( ако не искаш да отвориш багажника.. ами искат документа за технически перглед.. пак си вършат работата...

друг в въпроса че аз НЕ ПРЕМИНАХ технически преглед - платих си таксата за да ми лепнат стикера без проверка....

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   26-06-08 21:24

Срещу по-висока такса не минаваш преглед, а ти дават стикер? [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: asahi   
Дата:   27-06-08 00:25

Сираков, все едно да не си направя рентгенова снимка, ами да мина с тази на съседа.

Автор: nsirakov   
Дата:   27-06-08 08:33

аз не го одобрявам, нито съм плащал повече - факт беше че ми взеха законната такса, лепнаха ми стикера и ми казаха - "следващия"

Автор: Amigo   
Дата:   27-06-08 09:18

и на мен една майничка ми се направи на интересен миналата седмица в Майнарево, ама го сдавих и той омекна [smilie5] [smilie5] в София няма такова нещо [cool] Chitsujo, преди да се изказвате неподготвени направете си една сравнителна справка колко коли на бензин са се запалили и взривили и колко на газ, щото ми писна да слушам глупости [cool] [smilie8]

Автор: Минко   
Дата:   27-06-08 09:23

аз зареждам газ на Шел-а, до моста на ВИХВП и никога не са ми правили проверки за стикери и т.н.
последно заредих газ вчера
иначе и да ме проверят аз съм си минал прегледа за газовата уредба[smile]

Автор: asahi   
Дата:   27-06-08 09:28

Аз ако си возя въглеводородна бомба в багажника би проверявал редовно безопасността и.

Автор: Todd   
Дата:   27-06-08 09:35

въглеводородна бомба - e и резервоара на всяка кочина !!!!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.